0234-Csilla-Gyuri-eskuvo0233-Csilla-Gyuri-eskuvoFolytatva tavalyi elmaradásomat, ismét egy kedves esküvői helyszín a Forster Vadászkastély Bugyin. Ez a Budapesttől csupán 18km-re található festői szépségű hely a XIX. század végén épült. A komplexum hatalmas kiterjedése és pazar szolgáltatási palettájának köszönhetően komplett esküvők lebonyolítására is alkalmas a vendégek helyben történő elszállásolása mellett.
Kihelyezett polgári szertartásokhoz kiválóan alkalmas a meseszép kis tavacska fa híddal, vízimalommal és sok más szépséggel.

0221-Csilla-Gyuri-eskuvo0209-Csilla-Gyuri-eskuvoSajnos elég rossz időt fogtunk ki, így a kreatív fotózás során gyakran be voltunk szorítva a fedett területekre ám a szertartásra szerencsére megjött a jó idő és így lehetőségem volt ezen a gyönyörű helyszínen fotózni.

A vacsorául szolgáló nagyobb étterem bőven alkalmas volt a 150-160 fős násznép kényelmes szórakozásának biztosítására anélkül, hogy kicsit is tömeg érzet lett volna.

0211-Csilla-Gyuri-eskuvoIlyen méretű násznép mellett szűk keresztmetszet lehet a kiszolgálás sebessége, de itt ezzel sem volt probléma, így a Forster Vadászkastély minden szempontból egy remek esküvői helyszín.