Elérhetőségek

info@digilab.hu

<a “tel:+36306396700”>+36 30 639 6700

Kedves Menyasszony, kedves Vőlegény!

Tudom, elsőre szokatlan lehet ez a sok kérdés, de az adatlap kitöltésében nagy segítség lehet számotokra a Szolgáltatásaim menüpont, ahol részletes választ kaptok minden kérdésetekre. Ha mégis maradt nyitott kérdés, a fenti elérhetőségek bármelyikén örömmel állok a rendelkezésetekre.

Covid / vis maior: ez talán az elmúlt évek leggyakrabban feltett kérdése, mi van akkor, ha covid miatt nem tartható meg az esküvő. A vis maior esemény pontos definíciójában az alábbi nagyon fontos kitételek szerepelnek. A vis maior, ahogy a nevében is benne van, olyan „nagyobb erőt” jelent, amely általános emberi mércével elháríthatatlan, ellenállhatatlan. Az említett körülmény a vírussal közvetlen összefüggésbe hozható, következményei észszerűen elvárható intézkedésekkel sem elháríthatók, és a szerződés megkötésének időpontjában a koronavírus-járvánnyal és annak a konkrét esetben felmerült következményeivel még nem lehetett számolni. Ennek megfelelően a 2020. március után kötött szerződésekre – amennyiben ezt külön nem szabályozták a szerződésben – a vis maior nem alkalmazható. Éppen ezért az új szerződéseim tartalmaznak egy kitételt, mely a vis maior vizsgálatánál a szerződéskötés időpontját nem veszi figyelembe, így abban az esetben, ha az esküvő a coviddal kapcsolatos hatályos jogszabályok miatt nem tartható meg, úgy az a szerződéskötés időpontjától függetlenül vis maiornak minősül nálam és az átvett foglaló ennek megfelelően visszafizetésre, vagy az esküvő dátuma módosításra kerül.

Árazás: Azt gondolom, hogy egyedi megbízások, egyedi tartalommal, egyedi árakat kívánnak. Szeretném, ha ezekből a szolgáltatási elemekből összeállítanád a számodra ideális “csomagot”, és megírnád nekem, hogy ez számodra milyen összeget érne meg – abban a minőségben, ahogy azt az oldalamon láthatod. Ez nagyban segítene számomra egy testre szabott ajánlat elkészítésében. Tapasztalatom szerint az esküvős párok olyan sok weboldalt néznek végig, olyan sok fotós képeivel és áraival találkoznak, hogy a realitásokat nagyon is jól látják.

Foglalás előtt, kérlek, ellenőrizd a dátumot a foglaltásági naptáromban!

Agárdi Gábor esküvői fotós

Agárdi Gábor esküvői fotós

Bitcoin elfogadóhely
Ethereum elfogadóhely

Esküvői fotózás árajánlat kérő