Elérhetőségek

info@digilab.hu

Kedves Menyasszony, kedves Vőlegény!

Tudom, elsőre szokatlan lehet ez a sok kérdés – főként a legutolsó -, de az adatlap kitöltésében nagy segítség lehet számotokra a Szolgáltatásaim menüpont, ahol részletes választ kaptok minden kérdésetekre. Ha mégis maradt nyitott kérdés, a fenti elérhetőségek bármelyikén örömmel állok a rendelkezésetekre.

Árazás: Azt gondolom, hogy egyedi megbízások, egyedi tartalommal, egyedi árakat kívánnak. Szeretném, ha ezekből a szolgáltatási elemekből összeállítanád a számodra ideális “csomagot”, és megírnád nekem, hogy ez számodra milyen összeget érne meg – abban a minőségben, ahogy azt az oldalamon láthatod. Ez nagyban segítene számomra egy testre szabott ajánlat elkészítésében. Tapasztalatom szerint az esküvős párok olyan sok weboldalt néznek végig, olyan sok fotós képeivel és áraival találkoznak, hogy a realitásokat nagyon is jól látják.

Amennyiben még nem érzed magad biztosnak az árak ismeretét tekintve, itt találsz egy országos felmérést arról, mennyibe kerül egy átlagos esküvőn 1-1 szolgáltató (2019-es tény adatok több, mint 1000 esküvő alapján)

Foglalás előtt, kérlek, ellenőrizd a dátumot a foglaltásági naptáromban!

Agárdi Gábor esküvői fotós

Agárdi Gábor esküvői fotós

Esküvői fotózás árajánlat kérő