Elérhetőségek

info@digilab.hu

Kedves Menyasszony, kedves Vőlegény!

Tudom, elsőre szokatlan lehet ez a sok kérdés – főként a legutolsó -, de az adatlap kitöltésében nagy segítség lehet számotokra a Szolgáltatásaim menüpont, ahol részletes választ kaptok minden kérdésetekre. Ha mégis maradt nyitott kérdés, a fenti elérhetőségek bármelyikén örömmel állok a rendelkezésetekre.

Árazás: lassan egy éve annak, hogy megszűntettem a direkt árazást. Azt gondolom, hogy egyedi megbízások, egyedi tartalommal, egyedi árakat kívánnak. Szeretném, ha ezekből a szolgáltatási elemekből összeállítanád a számodra ideális “csomagot”, és megírnád nekem, hogy ez számodra milyen összeget érne meg – abban a minőségben, ahogy azt az oldalamon láthatod. Tapasztalatom szerint az esküvős párok olyan sok weboldalt néznek végig, olyan sok fotós képeivel és áraival találkoznak, hogy a realitásokat nagyon is jól látják.

Amennyiben még nem érzed magad biztosnak az árak ismeretét tekintve, itt találsz egy országos felmérést arról, mennyibe kerül egy átlagos esküvőn 1-1 szolgáltató (2019-es tény adatok több, mint 1000 esküvő alapján)

Foglalás előtt, kérlek, ellenőrizd a dátumot a foglaltásági naptáromban!

Agárdi Gábor esküvői fotós

Agárdi Gábor esküvői fotós

Esküvői fotózás árajánlat kérő