Az Espresparkról korábban a sváb lagzi cikkemben már esett szó, de épp csak érintőlegesen. Ez a hely, a budapesti agglomeráció egyik legújabb esküvői helyszíne. Nagyon kedves, nagyon udvarias személyzettel, és egy hatalmas parkosított belső résszel várja a vendégeket.

Kívülről nézve Vecsés Fő útjáról ebből szinte semmi se látszik, szinte beleolvad a környezetébe. A kapun belépve azonban egy nagyon kellemes és rendezett környezetet találunk szabad téri szertartás helyszínnel, páros fotózásra is alkalmas parkkal, kis híd, gyerek játszótér, hatalmas füves területekkel.

A helyszínen megoldható a vendégek jelentős részének elszállásolása is, mivel 23 igényesen kialakított szoba is található a helyszínen. Parkolás nagyobb létszám esetén az épület előtt lehetséges, belső parkolók száma 10-15, de a személyzet még arra is ügyelt, hogy a szabad téri szertartás alatt a belső parkolót ne használják, mivel így az esketés hátterét nem csúfítja el semmi.

A belső terem elég grandiózus, nagyobb, 150-180 fős lagzik is kényelmesen elférnek úgy, hogy még bőven marad hely táncolni is.

Számomra nagyon kellemes élmény volt minden alkalommal itt dolgozni és ha minden jól alakul, idén is egész biztosan fogok itt dolgozni már a szezon legelején.