A munkánkról való utólagos visszajelzés mindig nagyon fontos. Legfőbb célom, hogy a megbízó ifjú pár elégedett legyen, és a képeimet évekig viszontlássam náluk profilkép, fejléckép, évfordulós poszt, vagy egyéb formában. Úgy gondolom, ehhez azonban egyedül nem vagyok elegendő: ez egy csapatmunka. A sminkes és fodrász még szebbé varázsolja a menyasszonyt, aki a megfelelő esküvői öltözékben az a hercegnő lesz, melyről gyerekkorában álmodozott.

Innentől viszont én, mint fotós, azt tudom megörökíteni, amit a lencsén keresztül látok. A jó bulihangulathoz elengedhetetlen egy jó zenekar vagy DJ, a násznép koordinálásához és szükség esetén a buli felpörgetéséhez a ceremóniamester vagy vőfély. Mindezek megörökítésére pedig ott a filmes és fotós csapat, akik egyszerre szeretnék ugyanazokat a soha vissza nem térő pillanatokat lencsevégre kapni. Bizonyára Te is egyetértesz azzal, hogy az ideális végeredményhez elengedhetetlen a szolgáltatók harmonikus együttműködése.

Az általam fotózott párok véleménye nagyon fontos számomra, mivel ez az elsődleges visszajelzés a munkám eredményéről. Ők azonban ideális esetben nem találkoznak az esküvőjükön más fotóssal, így nincs kivel összehasonlítsák a munkámat.

Számodra, mint az épp esküvőjét tervező Menyasszonynak vagy épp Vőlegénynek, lehetséges, hogy sokkal több információt adnak azok a vélemények, melyek olyan emberektől származnak, akik a színfalak mögé is látnak; hetente dolgoznak egy vagy akár több esküvőn, és azt is látják, mások hogy dolgoznak. Úgy gondoltam, most megosztom Veletek ezeket a véleményeket, ajánlásokat is.

Párok visszajelzései
Szolgáltatók visszajelzései