Csilláról és Péterről már korábban írtam egy rövid kis bejegyzést, már akkor érezni lehetett, hogy számukra nagyon fontosak a jó képek. Szívből örülök neki, hogy sikerült a nagy napjukat úgy megörökíteni, ahogyan azt ők elképzelték.

Köszönöm Csilla és Péter!

Az esküvőnk szervezésekor számunkra a legfontosabb szempont (természetesen a menyasszonyi ruha kiválasztásán kívül 🙂 ) a megfelelő fotós kiválasztása volt, ami meglepő mód nem bizonyult egyszerű feladatnak. Az interneten számos profi munkával találtuk szembe magunkat, viszont egyik sem tükrözte azt a hangulatot, azokat a pillanatokat, azokat az érzelmeket, amit mi megálmodtunk magunknak. Egészen addig, amíg rá nem találtunk Gábor honlapjára. Egyből tudtuk, hogy megtaláltuk, akit keresünk. Az első találkozásunk pedig még jobban megerősített minket ebben. Egy csupa-szív, mosolygós, munkáját rajongással szerető embert ismertünk meg benne. Nézegetve a pillanatképeket… azokat az érzelmeket, amiket visszatükröztek a fotók… nem volt kérdés, azonnal éreztük, hogy mi is ezt szeretnénk visszanézni évek múltán!

A kreatív fotózást egy külön napra tettük (amit menyasszonyként mindenkinek csak ajánlani tudok, nincs kapkodás, nincs idegeskedés, ami a fotókon is látszik). Félve indultunk neki, mondván hogy nem igazán érezzük magunkat fotogénnek, és na vajon mi lesz ebből. Ez a feltételezés Gábor érkezését követő első negyed órában nyomban elmúlt… Folyamatosan biztatott minket, viccelődött (ami nekünk nagyon sokat számít) eszméletlenül spontán volt, ami számos kedves pillanatot és fényképet hozott számunkra. Hirtelen azt vettük észre, hogy Petivel élveztük a fotózás minden percét, rengeteget nevettünk, bohóckodtunk, ami a végeredményen is látszik. Ilyen képekről nem is álmodtunk! Mindig azt hittem, hogy ilyen képek csak a jól beállított modellek reklámfotózásakor léteznek a magazinokban, plakátokon….de mégsem! Egyszerűen gyönyörűek lettek a képeink!

Gábor a „Nagy napunkon” a készülődéstől kezdve mellettünk állt, mindenben segített, biztatott, hogy ááá teljesen természetes, hogy ideges vagy és neeeem nem vagy idegbajos, csak menyasszony :). Amikor pedig megláttuk a fényképes „ládikáját” (ami tartalma kb 3 fotósnak is elegendő lett volna 🙂 ) tudtuk, hogy itt minden rendben lesz. És így is lett! Nem értettük, hogy hogy csinálta, de mindig ott volt, ahol lennie kellett. Olyan pillanatokat örökített meg, amiket visszanézve jó pár könnyet csalt a szemembe. Ha tehetném, folyamatosan csak a fényképeinket nézegetném (bár a főnököm nem biztos, hogy örülne 🙂 ).

Kedves Gábor!
Megörökítetted azokat a pillanatainkat, mozzanatainkat, amiket mi már nem is veszünk észre a hétköznapjainkban és olyan jó ránézni ezekre a képekre és látni azt a megannyi szeretetet, érzelmet, amit mi már természetesnek vélünk a mindennapokban. Amikor 40 év múlva lapozgatjuk majd a fotóid, olyan jó lesz visszanézni, hogy ennyire szerettük egymást, és hogy ilyen gyönyörű családunk volt! Köszönjük Neked, hogy ezt az élményt lehetővé tetted számunkra, mivel mi nemcsak fotókat kaptunk, hanem igazi, csodálatos emlékeket!
Csilla és Peti”