Adél és Tomi esküvője sok tekintetben rendhagyó volt. Kezdve azzal, hogy egy szerdai napon került sor az igenek kimondására egy hajón a Balaton közepén egészen addig, hogy sokáig az egész esküvő bizonytalan volt, mivel a vőlegény szaud arábiai munkája meglehetősen meghatározta az időbeli mozgásterüket. Szintén érdekesség volt számomra, hogy az első olyan esküvőm volt ez, ahogy egy csepp alkohol nem volt, de még húsleves és töltött káposzta sem, ami szinte kötelező eleme egy esküvőnek 🙂 Ez engem ugyan a legkevésbé sem zavart, mivel egyáltalán nem iszok, az már egy kicsit nagyobb fejfájást okozott, hogy azért nincs alkohol, mert teljes mértékben vegán a pár és a vallásuk sem engedi. Gondolom mindenki könnyedén el tudja képzelni este a terülj terülj asztalkát, ahol minden van ami a szem szájnak ingere… na, itt leginkább a szem volt meg, a szájnál kicsit meglepő volt, amikor egy jól kinéző hússzeletnek tűnő étekbe beleharapsz és mindenféle fűszeres íze van neki, de semmi hús nincs benne. Persze ezt tudtam előre, így nagy meglepetés nem ért sőt, inkább kíváncsian kóstolgattam bele mindenbe, milyenek a hús nélküli ízek. Panaszra semmi okom sem lehetett, minden nagyon ízletes és finom (személy szerint amúgy is szeretem az indiai jellegű ízeket) volt de azért személy szerint maradok a jól bevált steak-nél 🙂 Szintén érdekessége az esküvőnek, hogy egy szűk családias hangulatú esemény volt az egész kb. 30 emberrel. A vacsora is egy családi ház kertjében lett megterítve és itt a szabad ég alatt került sor a nap további eseményeire is. Összességében egy nagyon hangulatos kedves kis esküvőn vehettem részt, mint esküvői fotós, ami számomra is egy maradandó emlék lett.

Az esküvőt követően Adél és Tomi így emlékeztek vissza:

A sógornőm esküvőjén ismerte meg Agát a Párom. Az összbenyomás alapján más fotós szóba sem jöhetett!
Esetünkben a hozott anyag Aga számára: objektív kerülő menyasszony & fényérzékeny szemű vőlegény 🙂
A fotózás laza, baráti, oldott hangulatú….kihozza a párokból és a násznépből a legjobbat! Nincs lehetetlen számára. Gyors-precíz feladatmegoldás, kreativitás, rugalmas-pozitív szemlélet jellemzi, ami mind stabil alapot képez, hogy jól elkapja a pillanatokat!
Életem eddigi legszebb fotóit Aga készítette….igazi emlékek repertoárja tárul elénk, amit sokadszorra is ugyanolyan felemelő érzés végig nézni!
Tapasztaltuk és tapasztaljuk, hogy szívvel-lélekkel magas színvonalú szakmai és emberi hozzáértéssel dolgozik!
Adél&Tomi