Egy esküvői fotós munkájának egyetlen “mérőszáma” az ügyfelek elégedettsége. Ha az ifjú párnak nem tetszenek a képek, nem elégedett a munkánkkal, lehetnek azok bármilyen díjnyertes világra szóló alkotások, a legfontosabb célt nem érték el. Épp ezért nagyon jó ilyen visszajelzéseket kapni egy esküvői fotózás után a párok felöl:

“Gábor az mellett, hogy fantasztikus személyiség, elképesztően jó fotós. Az általa készített fényképek jóval felülmúlták az elvárásainkat. Minden fillért megért, hogy kreatív és perspektív fényképek készülhettek rólunk életünk egyik legfontosabb napján és a silány képek helyett ilyen, kiváló minőségű fotókat nézhetünk vissza 50 év múlva.
Bármikor kerestük mindig a rendelkezésünkre állt!

Azon a bizonyos pénteken nagyon, de nagyon izgultam, de azt sosem felejtem el, hogy a templomi szertartáson ránéztem Gáborra aki épp az Atya mögött állt és fotózott, majd mosolygott:) Mintha azt mondta volna ezzel, hogy ne izguljak már, minden rendben megy :))) Nagyon jól esett:)
Mondhatni sok időt eltöltöttünk együtt jegyes fotózáson és az esküvő napján reggel 9-től velünk volt!
Hihetetlenül jól esett, hogy kereste hol tud segíteni: menyecskeruhámat vitte, pakolt, nevettetett, hozott magával gyógyszert, nyugtatott, hogy minden rendben lesz és persze mindeközben profin végezte a munkáját!

Örülünk, hogy egy ilyen értékes embert ismerhettünk meg!!!

Köszönjük Gábor!

Barbi&Lőrinc”