Hoztam újabb helyszíneket, ahol már dolgoztam, de most csak Pest megyeieket. Bár szívesen mozdulok ki a megyéből egy-egy jó munkáért, azért a legtöbb esküvői fotózást mégiscsak megyén belül követem el. Lássunk hát ismét párat azok közül a helyszínek közül, amiket megfontolásra ajánlok esküvő helyszínként.

1. Dudok Rendezvényház, Budakeszi

Dudok Rendezvényház, Budakeszi, esküvői fotózás

Dudok Rendezvényház, Budakeszi, esküvői fotózás

A Pilisi Parkerdőben található Dudok Rendezvényház Budakeszitől 3 km-re helyezkedik el csodálatos erdős környezetben. A Rendezvényház legnagyobb előnye, hogy kb. száz méteres körben számtalan különféle esküvői fotót lehetett készíteni, megannyi beállítási lehetőséggel. Korábbi itteni munkám alkalmával a párral ki sem kellett mozdulnunk a Dudok Rendezvényház területéről, az egész kreatív fotózást itt helyben meg tudtuk ejteni.

Ajánlom mindenkinek, aki a kreatív fotózást az esküvővel egy napra szeretné tenni és nem szeretne túl sokat utazni emiatt. Remek helyszín a polgári szertartás és a lagzi megtartására is. Alább pedig a már említett korábbi munkámból készült slideshow. Minden benne szereplő kép a Dudok Rendezvényház területén készült.


 

2. Brauch kastély, Ráckeresztúr

Brauch kastély, Ráckeresztúr, esküvői fotózás

Brauch kastély, Ráckeresztúr, esküvői fotózás

A Brauch kastély egy hatalmas parkban található, a parkban hatalmas fák adják meg az alap hangulatot az esküvői fotózáshoz. Ha szerencsénk van még szabadon kószáló pávákkal is fotózkodhatunk. Itt igazán különleges esküvői fotózásban lehet részetek.


 

3. Budakeszi, Gesztenyés Étterem

Budakeszi, Gesztenyés Étterem, esküvői fotózás

Budakeszi, Gesztenyés Étterem, esküvői fotózás

A Gesztenyés Budakeszin már 1902-től működő étterem. Az óriás gesztnyefés árnyékos terasz mellett a családias vendéglátás itt százéves hagyomány. Minden betérő vendégnek kijut a kellemes hangulatból és a kedvességből, ám ha esküvő helyszínként kerül szóba a Gesztenyés, akkor tovább emelik az amúgy is magas színvonalat. A konyhafőnököt is magával ragadta a hely szelleme és a tradicionális gasztronómiát követi.

A téli esküvőkhöz begyújtják a kandallót a főasztal mögött, amivel a téli esküvő hangulatát tovább fokozzák.


 

4. Invitárium Rendezvényház, Szentendre

Invitárium Rendezvényház, Szentendre, esküvői fotózás

Invitárium Rendezvényház, Szentendre, esküvői fotózás

Szentendre, Pap-sziget, Invitárium Rendezvényház. Az óváros közelében lévő, ősfákkal borított sziget az érintetlen „földi paradicsom” benyomását kelti az ide érkezőkben. Ez az alaphangulat. Az árnyas tisztáson berendezett szertartás helyszín, a feldíszített székek, a boldogság kapu, mind-mind olyan összképet biztosítanak, amit csak itt tudunk produkálni.

Esküvői helyszínként ideális lehet számotokra, ha szigeten szeretnétek egybe kelni, de mégis Magyarországon.


 

5. Anna Karolina Lakodalmas Ház, Dabas

Anna Karolina Lakodalmas Ház, Dabas, esküvői fotózás

Anna Karolina Lakodalmas Ház, Dabas, esküvői fotózás

Dabason az Anna Karolina Lakodalmas Ház egy igazán felkészült esküvő helyszín, hiszen kifejezetten lakodalmas házként működik, ez a fő profiljuk és a legfőbb erősségük. Itt igazából minden megvan, ami a lagzihoz kellhet. Fotós szemmel is kifejezetten jól fotózható helyszínről van szó, tágas és természetes fénnyel jól megvilágított belső térről van szó és kívülről is szépen rendben tartott helyszín.

Az Anna Karolina Lakodalmas Ház kerthelységében megtartható a polgári szertartás és a helyszín kialakításából adódóan különleges fotókat lehet készíteni.


 

+1 Nádas Pihenőpark, Monor

Nádas Pihenőpark, Monor, esküvői fotózás

Nádas Pihenőpark, Monor, esküvői fotózás

Azt kell mondjam, hogy olyan, mint a Nádas Pihenőpark Monoron, olyan kevés esküvői helyszín van az országban. Itt a tó parti esküvőtől a csónakházban megtartott szertartáson át a panoráma éttermes esküvőig minden elképzelhető. Rengeteg a zöld felület, a fűzfák és a nádasok is játékra adnak lehetőséget. De a Nádas Pihenőpark mellett van egy magas kötélpályás kalandpark is, ami a kreatív esküvői fotózásba is be lehet vonni.

Ha a monori Nádas Pihenőparkot választjátok esküvői helyszínként, itt nem lesz gondunk a fotózással.

Remélem, hogy segítettem kiválasztani a megfelelő esküvői helyszínt. Ne feledjétek, a nagy nap legyen különleges és legyen profin fotózva, mert ezt többé nem fogjátok tudni megismételni az életben.

 

Esküvői helyszín Komárom-Esztergom megyében – Kostel Étterem és Panzió