0001-Betti-Zoli-eskuvo-Viktoria-fogadoIsmét egy minden tekintetben tökéletes esküvőt tudhatok magam mögött. Betti és Zoli esküvője több tekintetben is nagyon fontos és különleges volt számomra. Egyrészt Zoli mint ismerőst keresett meg a fotózással kapcsolatban, ami egy plusz, megelőlegezett bizalmat jelent részükről, amit semmiképp se szeretnék eljátszani. Olyan plusz kérésekkel ostromoltak mint, hogy szeretnék ha a szertartásról videó is készülne (noha tudják, hogy esküvő fotós vagyok) és ami hab a tortán, hogy az első közös esküvőnk volt Katával aki mint asszisztens csatlakozott hozzám és mindenben igyekezett segíteni a munkámat.

0003-Betti-Zoli-eskuvo-Kaiser_Zoltan

Noha a táska cipelés kimaradt (hidd el Kata, tényleg nehéz 😉 ) keményen bedobtam őt a mély vízbe. Ő kezelte a szertartáson a videózásra beállított dslr gépet, teljesen átvette a munkámat a csoportképek elkészítése idején, amíg én az étterembe állítottam össze a technikát a slideshow vetítéséhez és az élőképes fotózáshoz, este pedig fáradhatatlanul leste a pillanatokat és mindenhol ott volt, ahol én éppen nem. -ahogy a vendégek meg is jegyezték, ez így nem ér, mi ketten vagyunk, bárhova mennek mindig ott vagyunk- Ennek köszönhetően egy percre sem kellett megállnia a műsornak, minden tökéletesen és gördülékenyen haladt. Külön köszönet Vikinek és az inárcsi Viktória Fogató teljes személyzetének a profi és rugalmas együttműködésért, a finom ételekért és Kaiser Zoltánnak a jó zenéért.

Ahogy Évi és Máté esküvőjén, Bettiéknél is bevetésre került az élőképes technika ami itt is hatalmas sikert aratott. Aki esetleg nem olvasta februári bejegyzésemet, ennek lényege, hogy a lagzi alatt az elkészített fotók azonnal megjelennek egy vetítővásznon. Ezzel a megoldással még az amúgy üldögélő és beszélgető embereket is aktívan be tudtuk vonni a buliba és folyamatosan egymást bökdösték a vendégek: „te nézd, ott vagy a képen…” majd jön Kata és mutatja a fényképezője kijelzőjét… nézd, te vagy a képen 😀

0007-Betti-Zoli-eskuvo_fotozas-werk

A vetítés olyan jól sikerült, hogy még a vőlegény is a képeken keresztül figyelte saját esküvőjét 🙂

0013-Betti-Zoli-eskuvo_fotozas-werk

 

Ha tetszett a cikk és szeretnél elsők között értesülni ha valami hasonló kerül az oldalra kattints ide!