_AG46150Ezúttal Agárdon a Nádas étteremben volt szerencsém egy hangulatos esküvőt fotózni. Ennek apropójából megragadom az alkalmat és írnék pár sort azoknak, akik esetleg az esküvőjüket itt szeretnék megtartani.

Maga az étterem nagyon könnyen megközelíthető a 7-es úton. Közvetlenül a főút mellett saját parkolóval rendelkezik az étterem, így a ki- és bepakolás nem okozott különösebb problémát.

A Nádas étterem több helységének, köztük egy szabad téri résznek köszönhetően alkalmas vendégvárással egybekötött esküvőkre is anélkül, hogy ehhez a szépen feldíszített terem állapotát kockáztatni kellene.

Hatalmas piros pont a személyzetnek. Mind a bepakolásnál, mind az este során folyamatos segítőkészséget tapasztaltam a részükről. Noha mint esküvői fotós „csupán” szolgáltatóként voltunk jelen az esküvőn, mégis a vendégekkel azonos kiszolgálást kaptunk, így utólag is hatalmas köszönet érte.

Az ételek kapcsán mindig óvatosan nyilatkozom, mivel teli gyomorral nehéz dolgozni, így az esti étel fogyasztásom elég minimális, de amit megkóstoltam az hibátlan volt.

_AG47139Itt jegyezném meg a lagzi alatt élő zenét biztosító Búgócsiga Együttest, akik komoly meglepetéssel szolgáltak. Mint esküvői fotós a legtöbb esetben együtt vacsorázok a többi szolgáltatóval, így a zenekarral is. A legtöbb esetben ezen idő alatt számítógépről szól valami halk háttér zene, így nekik kényelmesen van idejük elfogyasztani a fogásokat, elszívni egy cigit majd visszaállni élő zenére. Nos, a Búgócsiga Együttes tagjai hamarabb fejezték be a vacsorát, mint én. Ez pedig az előbb említett „csak csipegetek valamit” kijelentésemmel együtt nem semmi. Én még épp a 2. fogás közepe felé tartottam, amikor ők felpattantak és mentek vissza zenélni. Megjegyzem nagyon jól, minden tiszteletem…

A terem, ahol az esküvő megrendezésre került, elrendezéstől függően 150-180 fő befogadására úgy gondolom kényelmesen alkalmas, így aránylag nagyobb lagzik megrendezésére is alkalmas. A terem vintage dekorációját ahogy korábbi posztomban már említettem, Sasvári Erika készítette.