Számomra egyik pillanatról a másikra került elő a Tündérkert étterem, mint esküvői helyszín a semmiből. Minden bizonnyal létezett korábban is, de valamiért egyik pillanatról a másikra azok a párok akik ezt a helyszínt választják, engem is megkerestek, vagy épp fordítva. Pár évvel ezelőttig egyetlen esküvőm se volt ezen a helyszínen, most pedig évente több is.

Ez számomra egy roppant szerencsés helyzet, mivel kb. 10-15 percre van csupán az otthonomtól Pestszentlőrincen, a XVIII. kerületben, így nem kell órákat kocsikáznom éjjel a buli után fáradtan hazafele.

Idén az első esküvőm a Tündérkertben február elsején volt, a következő pedig július elején lett volna, de a járványra való tekintettel vagy egy 2021 júliusi B dátumunk is, így sajnos könnyen elképzelhető, hogy idén többet nem megyek arra 🙁

Azon kívül, hogy ilyen közel van hozzám, miért is kedvelem ennyire ezt a helyszínt?

Egyfelől az üzemeltető igényes az ott dolgozó szolgáltatókra (nem magamra gondolok) és ha a pár kéri, csupa olyan szolgáltatót ajánl, akikkel én is örömmel dolgozom együtt (a teljesség igénye nélkül: Bohács Robert vőfély, Nyári Erika és János filmesek, Kovács Attila és a Vento Lento Partyzenekar, Simai Marianna szertartásvezető, Szoboszlai Péter ceremóniamester) szóval csupa olyan név, akik garanciát jelentenek arra, hogy az ifjú párnak tökéletes lagzija lesz.

További érv a Tündérkert étterem mellett, a könnyű megközelíthetőség, jó parkolási lehetőség, szép parkosított környezet akár szabadtéri szertartáshoz, de rossz idő esetén erre akár bent az étteremben is van lehetőség, ahogy azt idén februárban is tettük. A helyszín leginkább 50-80 fős esküvőkre ideális, ennél nagyobb létszám bent már egy kicsit zsúfolt lenne. Van azonban lehetőség kimondottan kis létszámú esküvők megszervezésére is egy kisebb különteremben is, így azoknak is megfelelő választás lehet, akik csupán egy családi vacsorával kívánják megünnepelni a házasságkötést.