Ha tél, akkor kismama fotózás. Zizával már elég régóta tervezgettük a pocaklakó odabent történő fotózását, ám a körülmények sajnos közbeszóltak és az eredeti terv sajnos nem jött össze. De őket nem ilyen fából faragták, ha egyszer eltervezték, hogy szeretnének kismama fotózást, akkor addig szervezkedünk amíg össze nem hozzuk a fotózást.

Zitát és családját már nem először fotózom, de ez az első alkalom, hogy mint kismama készíthettem róla egy pár pocak fotót. Persze a fotózás napja sem úgy alakult, ahogy terveztük, de kisebb késéssel sikerült eljönniük a műterembe. Innentől megállt az idő és észrevétlenül elfotózgattunk kb. másfél órát, majd kellemesen elfáradva mindenki ment haza.

A képeket igyekeztem minél hamarabb elküldeni, de mivel korábbról volt egy másik fotózásom, aminek az anyagát szintén fel kellett dolgoznom, így a kedd esti fotózás képeit csak péntekre tudtam elkészíteni, amikor is Alex Márk már úgy döntött, hogy nem marad bent tovább és hajnalban megszületett. Úgyhogy pár órával, de Ő volt a gyorsabb 🙂 ennyire utolsó pillanatos pocak fotózásom nem sok volt eddig. Napok kérdése és a „csöppséggel” is ellátogatnak a szülők hozzám, így remélhetőleg hamarosan csodás újszülött fotókkal fogok jelentkezni.