Kedves Családok, Párok, karácsonyi fotózni vágyók!

Idén is eljött az a nap, amikor elérhetővé válik a karácsonyi fotózás foglalási naptár. Ez idén a mai napon lett teljes és került bele mind a 8 terem a foglalható dátumok listájába. Az időpontokat idén igyekeztem úgy összeállítani, hogy többségében hétvégén és természetes fények mellett készülhessenek a fotók, de az elérhető dátumok között vannak péntek délutánok is valamint reggeltől estig tartó maratoni blokkok. A weboldalon feltüntetett árak kizárólag az előfoglalási időszakra érvényesek és természetesen csak a „készlet” erejéig. Ha ezek a dátumok elfogynak, nagy a valószínűsége annak, hogy a fotózáshoz nem tudok stúdiót foglalni, hacsak egy másik fotós vissza nem mond egy foglalást. Ennek fényében célszerű az időpontokat mielőbb lefoglalni.

Természetesen a műtermek dekorációjáról a lehető leghamarabb teszek fel képet amint azok elkészülnek, de ez várhatóan csak október vége fele lesz, amikorra szabad időpont már nem nagyon szokott lenni egyik terembe se.

Amennyiben szeretnél további információkat kapni a karácsonyi fotózás részleteiről, kérlek válaszd a megfelelő menüpontot vagy kattints ide!