Ziza és Szabolcs

Ezúton szeretnénk megköszönni a munkádat. Mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve: nagy élmény volt a jegyesfotózás, gyönyörűek lettek az esküvői képek és a kisvideók. Most már tudjuk hogy fénykép és fénykép között milyen óriási különbségek lehetnek. És nem csak a képekért vagyunk hálásak: külön köszönet a jó tanácsokért, a pozitív hozzáállásért, és a rugalmasságodért. Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk Téged (és nem csak mint fotóst, hanem mint embert).
Most csak ideiglenesen búcsúzunk, mivel biztos, hogy még igénybe fogjuk venni a tehetségedet 🙂
További jó munkát, és sok sikert!
Üdv:
Zita és Szabolcs

Dóri és Gábor

A mi esküvőnk minden szempontból szerencsésnek mondható, és ennek egyik sarokköve, hogy a fotósunk nem csak az egyik legjobb a területén, hanem egyben régi barátunk is (így könnyebb volt rábeszélni, hogy vállalja ☺ ). Gábor nagyon kreatív a fotózás terén, úgyhogy nem csak gyönyörűek a képei, de ámulatba ejtőek az ötletei nyomán született fotókon a mozgások, beállítások. Javaslom mindenkinek, csinálja azt, amit Gábor kér, még ha elsőre nagyon furának is tűnik a kérése ☺ Vannak Gábornak természetfeletti képességei is, amik jól jönnek egy esküvőn, ennek külön örültünk mi is. Az egyik ilyen, hogy boszorkányos módon űzi el az esőt, még a legvadabbnak tűnő felhős égnél is (ráadásul gyönyörű képeket tud csinálni az ilyen felhőkkel). A másik képessége pedig az, hogy láthatatlanná tud válni. A képek nézegetésénél mindkettőnkben sokszor ötlött fel: ezt a fotót vajon hogy csinálta, hogy nem is vettük észre? És visszagondolva, nem is nagyon láttuk az este folyamán, miközben csinálta a jobbnál jobb fotókat. Voltak az esküvőnkön olyan rokonaink és barátaink, akik viszonylag jó fényképezőkkel jöttek, hobbi fotósként is kiélték ott magukat. Tőlük is kaptunk több száz képet, de egyrészt nem lehet összehasonlítani a minőséget és a fotó beállítását Gáboréval, másrészt csak pár darab volt olyan, amire azt mondtuk: na, ez bekerül az albumba. Szóval nagyon bántuk volna, ha Gábor nincs ott, és nem készíti el azokat a fantasztikus képeket, amiket most nagy fejvakarva próbálunk az albumba gyűjteni… túl sok a jó kép, bőség zavarának esete forog fenn ☺
Köszönjük Gábor profi munkáját, és kívánjuk még sok-sok embernek, hogy hasonló örömben legyen része a nagy nap után is, mint nekünk a fotói nézegetése közben.
Dóri & Gábor

Anna és Józsi

Amikor elkezdtük az esküvőnket szervezni, a legfontosabb és legelső szempont a fotós megtalálása volt számunkra. Mindenképp a legjobbat szerettük volna, rengeteg ajánlást kértünk barátoktól, ismerősöktől. Nagyon sok fotós képeit, munkáit néztünk végig, de valahogy egyik sem nyerte el tetszésünket. Majd egy közösségi oldalon valaki Agárdi Gábort jelölte meg, mondván, hogy akkor mi őt keressük! Azonnal rákerestem, és tulajdonképpen már az első kép meggyőzött. Ezután jött a személyes találkozás: rugalmas volt, eljött hozzánk, elhozta a munkáit (szó nélkül felcipelte a rengeteg anyagát a 4. emeletre ahol nincs lift 😀 ). Szimpatikus volt, laza, ám mégis látszott, hogy profi. Nekem az is nagyon tetszett, hogy örült neki, hogy kis esküvőt tervezünk - sok helyen amikor meghallották hogy 30 fős esküvőt szeretnénk, szóba se álltak velünk -. Az meg a hab volt a tortán, hogy garantálni tudja nekünk a jó időt.. Erre még visszatérek később. 😉
Már nagyon vártuk a jegyes fotózást, ahol szintén nagyon rugalmas volt, mondtuk neki hogy nagyon szeretnénk a kutyusunkkal együtt is fotókat, viszont ő elég félős, nem szeret utazni, így Aga eljött előbb hozzánk, és a kertben készítettünk fotókat Málnával, majd javasolta, hogy azért nézzünk másik helyszínt is, hogy tökéletes legyen a végeredmény. Laza volt, vicces, próbált minket ellazítani, mivel nem szeretünk fotózkodni, féltem, hogy ez majd látszani is fog rajtunk.
De nagyon sokféle képet készített, felismerte az adott helyszín és pillanat előnyeit, így nagyon jó képek készültek.
Az esküvő napja előtti éjjelen hatalmas vihar volt, egész éjjel szakadt az eső, és nem állt el egész délelőtt sem. Délután 2kor is szakadt még, már nagyon ideges voltam. Aga és Dominik eközben már a lakásban készítették a készülődő fotókat, és nyugtattak, hogy minden rendben lesz. Ahogy elkészültem, és lementünk az autóhoz, már hét ágra sütött a nap, még az aszfalt is felszáradt, így nem lett sáros, vizes a ruhám alja sem! A nap további részében egy csepp eső sem esett. Tehát igaz, Aga valóban tudja garantálni a jó időt! 🙂
A Nagy Nap olyan gyorsan elszaladt, észre sem vettük hogy ők is ott vannak és közben rengeteg fotót készítenek. Így az esti slide show-nál annyira elámultunk, olyan csodás pillanatokat kaptak el, hogy miután megkaptuk a rengeteg elkészült képet, több hétbe telt mire ki tudtuk választani mi kerüljön az albumba (legszívesebben még 2 albumot rendeltem volna). Ezt követően már szinte el is felejtettük az egészet, annyira bedarált minket a hétköznapok malma. Majd Aga értesített, hogy kész van az album, mehetünk érte. Mikor megláttuk az első nyomtatott fotót illetve már az album első odalát, annyira meghatódtunk, mert még ezerszer jobban néznek ki! Tulajdonképpen akármikor nézegetjük a képeket, talán még jobban át tudjuk élni azt a csodás napot mint élőben! Azt gondolom ez mident elmond.
Itthon kiemelt helye van az albumnak és bármikor elsétálunk mellette, hatalmas öröm fog el minket, mert mindig emlékeztet arra a csodás napra, és ez nélkülük nem jöhetett volna létre. Örök hála Nekik!
Anna, Józsi

Edina és Zoli

Az unokatesómék esküvőjén találkoztunk először, s akkor figyeltem fel Rád igazán, mikor ott lejátszottad az addigi képekből összeállított kis videót. A képeid romantikája teljesen megfogott, s nagyon tetszettek a tökéletesen elkapott pillanatok és hogy a beállított fotók mögött is megláttam a valódi arcokat akár egy szerelmes összenézésben, akár egy huncut mosolyban. Utána ott elkészítetted rólunk az egyik kedvenc fotómat, s akkor már biztos voltam, hogy ha lesz esküvőnk, akkor téged szeretnélek fotósnak. Szerencsére nem olyan sokára fel is hívtunk ezzel kapcsolatban és örömmel vettük tudomásul, hogy a kitűzött időpont még szabad a naptáradban. Az első megbeszélés abszolút baráti hangnemben zajlott, mintha már ezer éve ismernénk egymást, kedvesen elmondtál nekünk minden információt, amit tudnunk kell és abszolút nyitott voltál az ötleteinkre. Rögtön tudtuk, hogy jól döntöttünk, hogy téged választottunk, hisz már azon a régebbi esküvőn is tetszett az elhivatottságod, a lelkesedésed és alázatod a munkád iránt, hogy mennyire beleéled magad a feladatba, s hogy mennyire profin kezeled akár a váratlan helyzeteket is. A nagy Napon, a végső megbeszélésünk után, minden tökéletesen alakult, s ez természetesen Neked is köszönhető volt. Tökéletesen helyt álltál, mikor kiderült, hogy a kreatív fotózás helyszínét elárasztotta egy ismert tv-adó stábja és a kastély udvarát beépítették mindenféle sátrakkal. Nem estél kétségbe, mint mi, s teljesen higgadtan a legjobbat hoztad ki az egész helyzetből és belőlünk is. 🙂 Ezért is nagyon hálásak vagyunk Neked. A szíved-lelked beletetted, hogy életünk egyik legnagyobb eseménye tökéletesen visszaköszönjön, amikor a fényképekre pillantunk. Köszönjük, hogy velünk voltál, és a csodaszép fotókat is, amiket rólunk és a vendégeinkről készítettél.
Edina és Zoli

Réka és András

Először is rettentő hálásak vagyunk azért, hogy így alakulhattak a dolgok és végül Te lettél az, akivel együtt tölthettünk pár felejthetetlen órát. Nem csak fotósként ismertünk meg egy nagyon tehetséges embert, hanem mint magánember, egy odaadó, kedves és közvetlen baráttal is gazdagodtunk. Amikor kértük, hogy sürgős a dolog, Te rögtön segítségünkre voltál és nagyon sokat jelentettek nekünk kedves szavaid a mi (immár egyre könnyebb) helyzetünkben. A közös “munka”, amit furcsa így fogalmazni, de nem találok más szót rá, cseppet sem volt fárasztó, mindig jól éreztük magunkat és kihoztad belőlünk azt is, amit mi nem gondoltunk, hogy bennünk van…a fotogén embert. Azt hiszem nem kell külön ecsetelnem miért, de nagyon boldogok vagyunk, hogy megörökítetted életünk egyik legnagyobb eseményét és lencsevégre kaptad közös életünk kezdetét és szerelmünk mozzanatait. A képek gyönyörűek, semmi kifogásolni valót nem is kerestünk, de amúgy sem találtunk volna. Édesanyám szemébe sikerül újra meg újra könnyeket csalnod, olyan hűen visszaadják annak a különleges napnak a pillanatait.
Isten áldja meg a további munkádat és adjon sok-sok áldást az egész családodnak, őszinte imádsággal fogunk ezért az Úrhoz fohászkodni!

Dorina és Robi

Mert hogy örökérvényű azt hiszem, hogy az esküvőjéből mindenki a legjobbat akarja kihozni és megörökíteni. Legyen az bármekkora a költségvetését, forgatókönyvét vagy létszámát tekintve vagy legyen bármilyen helyszínen. Annak ellenére, hogy sok időt és energiát fordítottunk a szervezésre és a közreműködök kiválasztására, azt gondolom, hogy egy-egy beszélgetés vagy személyes találkozó alkalmával nagyon nehezen lehet azt eldönteni, hogy menni fog-e a nagy napon az együttműködés. Mert utólag rájöttem, hogy ez a legfontosabb. Hogy valójában megvan-e az összhang. Különösen a fotósnál, aki végig kísér ezen a pár órán.
Az esküvő napja elillan. Főszereplőként az ember ott áll mindig az események középpontjában gyakorlatilag egy folyamatos impulzus robbanásban. Így képtelenség (vagy nagyon nehéz) mindenre figyelni, mindegyik pillanatban ott lenni, átélni a napot úgy, ahogy kellene.
Visszanézve a képeket, slideshowt, filmeket, amikben megörökítettétek a mi esküvőnket, újra és újra ott tudok lenni. Olyan momentumokban is el tudok mélyülni, amik már most sem jutnának eszembe. De ott voltatok. És mivel ott voltatok, mindenhol ott voltatok és mindent láttatok az objektíveken át és mindezt úgy tettétek, hogy észre sem vettük.
Szerencsések vagyunk, hogy a véletlen egy olyan hosszasabb beszélgetést eredményezett, hogy végül benneteket választottunk. A tapasztalatotok és profizmusotok miatt az első pillanattól tudtuk, hogy oldottan és jó hangulatban telik majd a napunk! Köszönjük nektek közös életünk kezdetének megörökítését. Az aranylakodalomra is benneteket hívunk! 2066. október 1. (péntek) Tessék beírni a naptárba 🙂
Köszönjük
Dorina és Robi

Csilla és Gábor

Sokáig el sem hittük, hogy mi nyertük meg a nyereményjátékot, melynek fődíja egy teljes esküvőfotózás volt.
Nagyon izgultunk az e-session fotózás előtt, mivel eddig még nem volt hasonlóban részünk.
De ez teljesen felesleges volt, mert pillanatok alatt kiderült, hogy mennyire profi a fotósunk és végig nagyon élveztük a fotózást.
Az esküvő alatt is mindenben számíthattunk rá. Ezúton köszönjük a nyereményt és a gyönyörű fotókat!
Csilla és Gábor

Melinda és Tomi

Amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket, tudtuk, hogy az egyik legnehezebb az lesz, hogy jó fotóst találjunk. Hát nem így történt neten keresztül találtunk Rád és a fotókat, videókat végignézve egyszerűen lenyűgöztél minket. Éreztük, hogy nekünk "ez kell" Valóra váltottad mind azt, amire vágytunk. Csodaszép fotókat kaptunk egy álom szép egyedi fotókönyvvel, aminek a csodájára járnak
Szigligeten 6 éve voltunk utoljára mikor megismerkedtünk Tomival, és te az e-session alkalmával tökéletesen megörökítetted a "régi és új Melindát és Tomit" minden érzésünkkel együtt
Ha azt írom, hogy nagy segítség voltál nekünk az első levélváltástól egészen a Nagy Nap hajnaláig, ez így nem fejezi ki eléggé amit szeretnénk megosztani veled/veletek. Már első alkalommal leszűrtük, hogy profi vagy, - ez nem kérdés. Mind emellett ember tudsz maradni, barátságos, segítőkész, közvetlen, vicces - ami által gyorsan feloldódik az ember - és nem utolsó sorban most már egy kedves ismerős
Köszönjük a munkád, hogy türelmes voltál hozzánk!
Nagyon büszkék vagyunk, hogy Te voltál/leszel a fotósunk!!
Melinda & Tomi, Győr

Ági és Norbi

Az esküvőnk szervezésének utolsó hónapjában jártunk mikor már feladtam a keresést és egyszer csak "HOP" megjelent az oldalad és teljesen el voltam ájulva a képektől! Tudtam hogy benned bízhatunk, és nem is csalódtunk. A munkamorálod igazán példaértékű! Nagyon köszönjük hogy életünk egyik legfontosabb pillanatát megörökítetted nekünk, és ezt nem is akármilyen módom.
Ja, és különösen megtisztelve érzem magamat, hogy az fotóalbum-dobozán szerepelhetek!!!!!!
Köszönettel:
Ági és Norbi

Enikő és Józsi

Számunkra az egyik legfontosabb szempont volt a szervezés folyamán, hogy ki örökítse meg az esküvőnket. A holnapokat böngészve teljesen véletlenül bukkantunk rá Agára. A képei, videói magukért beszélnek: sajátos látásmód, profi minőség és vidámság tükröződik rajtuk. A személyes találkozás során egy szimpatikus embert ismertünk meg, aki a párokra szinte "barátként" emlékezett.
Az esküvőnk minden egyes pillanatát megörökítette. A kreatív fotózáson nagyon jól éreztük magunkat. Aga közvetlen és kedves volt, nagyon jó hangulatban telt az egész.
A végeredményről mindenkinek ugyanaz a véleménye: jól döntöttünk, gyönyörű fotók készültek.
Köszönjük szépen! 🙂
Reméljük, valami ilyesmire gondoltál. 🙂
Enikő és Józsi

Mesi és Pisti

Már az első találkozásunk alkalmával kiderült, hogy a szakmáját értő és szerető emberrel hozott össze minket a sors. A rugalmasságod és kedvességed, valamint a honlapon és albumokban látott képek alapján egyértelműen Rád esett a választásunk. Hogy mennyire nem kellett csalódnunk, az a jegyesfotózás alkalmával derült ki elsősorban - olyan szép képek születtek mindenféle utómunka nélkül is, két, nem túl fotogén emberről, hogy csak ámultunk és bámultunk! És az esküvő napjáról még nem is beszéltünk...
Hajnalban derült ki számunkra, hogy napközben "meghalt" az egyik géped- amiből semmit nem érzékeltünk, sem akkor, sem az elkészült fotóknál.
Mi azóta jóformán hetente nézzük végig az összes fotót, mutogatjuk a kollégáknak, barátoknak. Hogy mennyire jók lettek a fényképek, azt a számtalan pozitív visszajelzés, sok új Facebook-profilkép és a gyönyörű albumunk is mutatja!
Szívből ajánlunk innentől kezdve mindenkinek, és reméljük, hogy hamarosan egy baba-mama fotózásra is sort keríthetünk Veled 🙂
Köszönettel,
Mesi és Pisti
u.i.: Azoknak, akik még nem tudtak dönteni a fotóst illetően, csak annyit tudunk mondani, hogy Aga nem csak tartalékgépekkel volt felszerelkezve, hanem energiaitallal, ragtapasszal, bókkal- amikor már fáradtak voltunk a fotózáson, bíztatással - amikor vonakodva fogadtuk egy-egy kisebb akrobatikát igénylő ötletet a kreatív fotózáson. (Csak egy tipp: ha Aga azt mondja, mássz fel valahova/bújj a bokorba, fogadd meg, gyönyörű képek születnek belőle!) Természetesen ez egy elfogult vélemény, mert csodálatos képeket készített nekünk!

Orsi és Feri

Napok óta beszéltünk róla, hogy vajon mikorra készül el, mikor kapjuk meg????
És itt van, óvatosan nyitom a dobozt és már a borító is gyönyörű, felnyitom és mint ha egy varázskönyv lenne… életre kelnek újra a pillanatok, érzések, gondolatok…. a nap eseményei.
Újra benne vagyok: fodrász, smink… jaj, még vasalni kell, nyomtatni a menü kártyákat, hol a doboz az ültető kártyákkal… beleborzongok az érzésbe.
Lapozok… könnyes lesz a szemem, mint akkor ott, amikor megláttam a termet, olyan volt és a képeken is olyan, mint amilyet szerettem volna, gyönyörű…
Lapozok… veszem a ruhám, nevetgélünk, mennyire kell meghúzni hátul, hogy túléljem ☺ nyaklánc, fülbevaló a helyén, emlékszem Gábor igyekszik jó fényekkel, jó szögből, közben az járt a fejembe, hogy én mennyire nem bírom a fotózást…. 😉
Lapozok… Nincs a fotókon, de Feri egyik barátja kísért ki Édesapámhoz, közben nevettetett, kedves emlék az is…. megyek Édesapám oldalán, boldog Ő is, kihúzza magát… ☺
Lapozok…. HOL A FERI?????? Megígérte, ma nem lesz tréfa, ma tényleg nem…. de akkor hova tűnt, „senki” sem tudja, Édesapám elüti egy: „Na, a nyakamon maradsz” tréfával… Hosszú időnek tűnik, de egyszer csak valaki azt mondja: „Az ott nem a Feri?” És tényleg, lovon jön… MEGLEPETÉS ☺
Lapozok… Anyakönyvvezető, igenek, aláírások, könnyek, gyűrűk, csókok, homokceremónia, koccintás…
Libabőrős vagyok, lapozok…. csokordobás, közös fotók… jaj, Istenem de szépek a gyerekek….
Lapozok…. lagzizunk, mindenki mosolyog, táncolunk, énekelünk (menjünk bulizni hangulatom támad…) ☺
Lapozok… torta, marcipánok, melegség önt el, szerencsésnek érzem magam.
Lapozok… fotók rólunk, jól mutatunk, emlékszem a kukoricásra… nem volt kényelmes ☺
Becsukom a könyvet, visszateszem a dobozába és tudom, hogy holnap, vagy lehet, hogy még ma újra megnézem.
Köszönjük a megörökített emlékeket, hogy újra és újra átélhetjük annak a csodás napnak a pillanatait, érzéseit. Úgy vélem a 8-as asztalnál mindig szívesen látunk! ☺
Orsi és Feri

Adél és Laci

Csak hallasak tudunk lenni, hogy rad esett a valasztasunk. Sokat jelentett szamomra (Adel) a jelenleted. A pozitiv gondolkodasod es a segitseged sok terhet vett le a vallamrol. Olyan erzesem volt mintha egy regi barat lenne a fotos. Egy nagyon jo embert ismertunk meg szemelyedben.
A kepek fantasztikusak lettek, az e-session nagyon otletes imadtak a vendegek is mikor vacsora elott lejatszodtad.
Megegyszer nagyon szepen koszonjuk!
Adel&Laci

Dóri és Levente

Nagyon örülünk, hogy Agárdi Gábor fotózta az esküvőnket, akinek a munkájával, hozzáállásával maradéktalanul elégedettek voltunk. Egy kedves, intelligens, határozott embert ismertünk meg a személyében.
Tornyosulnak a gondolatok, ahogyan visszagondolok az első kapcsolatfelvételre. Májusban őrült tempóban új fotóst kerestünk a kb. 50 nap múlva esedékes esküvőre. Aga volt az első, aki válaszolt a megkeresésünkre, 5 percen belül. Már másnap találkoztunk is vele, az irodájából pedig úgy jöttünk ki, hogy tudtuk, hogy őt fogjuk választani, és tudtuk, hogy bízhatunk benne.
És ettől kezdve valóban számíthattunk rá. A jegyesfotózást legalább háromszor kellett elhalasztani az időjárás miatt. Egyszer sem jelentett neki problémát, rugalmas volt, alkalmazkodott a kéréseinkhez.
Olvastam róla az előző párok véleményeit, hogy mennyire észrevétlenül dolgozik az esküvőn, lakodalomban. Ezt nehezen tudtam elképzelni. De valóban így volt délelőtt 11-től másnap éjjel 1-ig! Egy olyan fotós, aki ott van mindenhol, jelenléte azonban mégsem zavaró, vagy tolakodó. Másnap mondták a szüleink, hogy mennyire fantasztikus volt, ahogy ha kellett korlátra mászott, ha kellett hason csúszott, hogy mindent meg tudjon örökíteni.
A beállított, kreatívfotózáson (az esküvő előtt három nappal) türelmes volt, segítőkész. Emlékszem, amikor látta, hogy most már több a soknál a pózolás, és már egy mosoly sem őszinte, kérte, hogy kicsit nyugodjak meg, csukjam be a szemem, és szóljak, ha folytathatjuk. Ez a kedves, emberi hozzáállás mindennél fontosabb egy esküvői fotózáson a meglehetősen ideges menyasszonyok számára! J
A képeket azóta is mindenki dicséri, én pedig azóta is megkönnyezem, ha végignézem a 800 képet, amelyet átadott az esküvőről.
Aga, még egyszer nagyon köszönjük a munkádat, további sok sikert, és reméljük, hogy találkozunk még!

Barbi és Lőrinc

Gábor az mellett, hogy fantasztikus személyiség, elképesztően jó fotós. Az általa készített fényképek jóval felülmúlták az elvárásainkat. Minden fillért megért, hogy kreatív és perspektív fényképek készülhettek rólunk életünk egyik legfontosabb napján és a silány képek helyett ilyen, kiváló minőségű fotókat nézhetünk vissza 50 év múlva.
Bármikor kerestük mindig a rendelkezésünkre állt!
Azon a bizonyos pénteken nagyon, de nagyon izgultam, de azt sosem felejtem el, hogy a templomi szertartáson ránéztem Gáborra aki épp az Atya mögött állt és fotózott, majd mosolygott:) Mintha azt mondta volna ezzel, hogy ne izguljak már, minden rendben megy :))) Nagyon jól esett:)
Mondhatni sok időt eltöltöttünk együtt jegyes fotózáson és az esküvő napján reggel 9-től velünk volt!
Hihetetlenül jól esett, hogy kereste hol tud segíteni: menyecskeruhámat vitte, pakolt, nevettetett, hozott magával gyógyszert, nyugtatott, hogy minden rendben lesz és persze mindeközben profin végezte a munkáját!
Örülünk, hogy egy ilyen értékes embert ismerhettünk meg!!!
Köszönjük Gábor!
Barbi&Lőrinc

Szabina és Feri

Rendkívüli lelkesedéssel és odaadással fotóztál, megpróbáltad a maximumot kihozni a helyszínek és a mi adottságainkból, ügyelve az apró részletekre is. A lagziban szinte észrevétlenül elvegyültél, és sikerült lencsevégre kapnod nagyon jó pillanatokat. A képek nagyon szépek, mindenkinek tetszettek, egy év távlatából is gyakran szoktuk nézegetni őket. Jó, hogy a fotós felszerelésed valóban tartalmaz biztosító tűt, mert szükség is volt rá. 😀
Üdv, Szabina & Feri

Csilla és Péter

Az esküvőnk szervezésekor számunkra a legfontosabb szempont (természetesen a menyasszonyi ruha kiválasztásán kívül ) a megfelelő fotós kiválasztása volt, ami meglepő mód nem bizonyult egyszerű feladatnak. Az interneten számos profi munkával találtuk szembe magunkat, viszont egyik sem tükrözte azt a hangulatot, azokat a pillanatokat, azokat az érzelmeket, amit mi megálmodtunk magunknak. Egészen addig, amíg rá nem találtunk Gábor honlapjára. Egyből tudtuk, hogy megtaláltuk, akit keresünk. Az első találkozásunk pedig még jobban megerősített minket ebben. Egy csupa-szív, mosolygós, munkáját rajongással szerető embert ismertünk meg benne. Nézegetve a pillanatképeket… azokat az érzelmeket, amiket visszatükröztek a fotók… nem volt kérdés, azonnal éreztük, hogy mi is ezt szeretnénk visszanézni évek múltán!
A kreatív fotózást egy külön napra tettük (amit menyasszonyként mindenkinek csak ajánlani tudok, nincs kapkodás, nincs idegeskedés, ami a fotókon is látszik). Félve indultunk neki, mondván hogy nem igazán érezzük magunkat fotogénnek, és na vajon mi lesz ebből. Ez a feltételezés Gábor érkezését követő első negyed órában nyomban elmúlt… Folyamatosan biztatott minket, viccelődött (ami nekünk nagyon sokat számít) eszméletlenül spontán volt, ami számos kedves pillanatot és fényképet hozott számunkra. Hirtelen azt vettük észre, hogy Petivel élveztük a fotózás minden percét, rengeteget nevettünk, bohóckodtunk, ami a végeredményen is látszik. Ilyen képekről nem is álmodtunk! Mindig azt hittem, hogy ilyen képek csak a jól beállított modellek reklámfotózásakor léteznek a magazinokban, plakátokon….de mégsem! Egyszerűen gyönyörűek lettek a képeink!
Gábor a „Nagy napunkon” a készülődéstől kezdve mellettünk állt, mindenben segített, biztatott, hogy ááá teljesen természetes, hogy ideges vagy és neeeem nem vagy idegbajos, csak menyasszony :). Amikor pedig megláttuk a fényképes „ládikáját” (ami tartalma kb 3 fotósnak is elegendő lett volna ) tudtuk, hogy itt minden rendben lesz. És így is lett! Nem értettük, hogy hogy csinálta, de mindig ott volt, ahol lennie kellett. Olyan pillanatokat örökített meg, amiket visszanézve jó pár könnyet csalt a szemembe. Ha tehetném, folyamatosan csak a fényképeinket nézegetném (bár a főnököm nem biztos, hogy örülne ).
Kedves Gábor!
Megörökítetted azokat a pillanatainkat, mozzanatainkat, amiket mi már nem is veszünk észre a hétköznapjainkban és olyan jó ránézni ezekre a képekre és látni azt a megannyi szeretetet, érzelmet, amit mi már természetesnek vélünk a mindennapokban. Amikor 40 év múlva lapozgatjuk majd a fotóid, olyan jó lesz visszanézni, hogy ennyire szerettük egymást, és hogy ilyen gyönyörű családunk volt! Köszönjük Neked, hogy ezt az élményt lehetővé tetted számunkra, mivel mi nemcsak fotókat kaptunk, hanem igazi, csodálatos emlékeket!
Csilla és Peti

Noémi és Gábor

Mivel számtalan esküvői fotós közül lehet választani, félve határoztam el magam, de látva a végeredményt nagyon örülök, hogy Aga mellett döntöttünk. Végtelen türelemmel "igazgatott" bennünket, pedig nem volt könnyű dolga velünk. Minden kívánságunkat teljesítette, és a profi technika is megtette a hatását. S nem utolsósorban nagyon hálás vagyok neki az "esküvőszervezői" feladatokban nyújtott segítségéért is 🙂
Noémi, Gábor

Andi és Gábor

Neten keresztül bukkantunk rád, azon kívül hogy tetszettek a fotóid, nagyon szimpatikus volt, hogy ragaszkodsz az e-session-hoz, hogy kicsit megismerhessük egymást és a kamerát:) Számunkra már itt kiderült, hogy jól döntöttünk.
"Ha bármire szükségetek van szóljatok és ha tudok segítek" hangzott el a szádból.
És ez nem holmi üres ígéret volt, még csípőfogó is lapult a zsebedben, sőt még a beígért napsütés is megérkezett.
Maximálisan meg voltunk elégedve, sokat jelentett hogy ott voltál emberként és fotósként egyaránt.
Sikerült a legjobb pillanatokat lencsevégre kapnod, mindenki imádta a képeket, fantasztikusan sikerültek.
Remélem hamarosan újra együtt dolgozhatunk:)
Csak ajánlani tudom mindenkinek, egy igazi MAXIMALISTA!!!!
Köszönjük hogy velünk voltál a kalandokban gazdag NAGY napon!!!
Andi&Gábor

Niki és Peti
Kedves Gábor!
Nagyon köszönjük a munkádat, gyönyörűek lettek a képek. Az emberi hozzáállásod, a munkád szeretete mind hozzájárult életünk egyik legszebb napjához. Mindent nagyszerűen irányítottál és kiviteleztél, amivel sok terhet vettél le a vállunkról.
A nyugodt, barátságos egyéniséged is sokat segített, hogy a kreatív fotózáson készült képek is tökéletesek legyenek és visszaadják a hangulatot, hogy mi milyen boldogok vagyunk.
Csodás színek, profi kidolgozás jellemzik a képeidet.
Csak ajánlani tudjuk a munkádat, és  mégegyszer hálás köszönet mindenért!!! 📸
Dorottya és Magor

Azzal kezdeném, hogy szerintem aligha létezik nálunk maximalistább és kritikusabb pár. Az esküvőszervezés során az egyik legfontosabb dolognak a megfelelő fotós kiválasztását tartottuk, hiszen - jobb esetben - egyszer van ilyen az életben, és életünk egyik legfontosabb napjáról lévén szó, nagyon lényeges volt számunkra, hogy a lehető legjobb felvételek készüljenek. Nem is tudnám megmondani, hány fotós munkáit néztük végig, de már-már ott tartottunk, hogy azt hittük, nem létezik olyan, aki olyan hangulatú képeket készít, amilyeneket mi szeretnénk. Míg végre rátaláltunk Agára. 🙂 Amikor végignéztük a munkáit, már tudtuk, hogy ő a mi emberünk, az első találkozás pedig végleg meggyőzött minket, nem is beszélve a jegyes fotózásról. Tudni kell rólunk, hogy mi imádunk fényképezni, fényképezkedni viszont annál kevésbé, de Aga olyan fotókat készített rólunk a jegyes fotózás során, hogy csak ámultunk és bámultunk. 🙂 Olyan jó hangulatban telt a fotózás, annyira élveztük, tényleg olyan volt, mintha csak elmentünk volna egy barátunkkal kirándulni. Szerintem a képek minősége és hangulata mellett nagyon fontos szempont a fotós kiválasztásánál, hogy mennyire tud vele együttműködni a pár, mennyire tud jó hangulatot teremteni a fotózáson, hiszen ha a pár nincs feloldódva, abból biztosan nem születnek jó képek. Agától viszont nem kell félni, minden poénra vevő, és komolyan, úgy készíti a jobbnál jobb felvételeket, hogy észre sem lehet venni. Ha pedig beállított képet készít, bármit is mond, hallgatni kell rá, még akkor is, ha véletlenül hangyabolyba állít. 😀 Az egyik legjobban tetsző kép lett a jegyes fotózásunkon. 😀 Az esküvőn pedig, nem tudom hogyan csinálta, de mindenhol ott volt, minden apró részletre odafigyelt, nincs olyan pillanata az esküvőnknek, amit ne örökített volna meg. Ha végignézzük a képeket, olyan, mintha még egyszer átélnénk az egészet, mert Aga tényleg minden mozdulatot megörökített, méghozzá nem is akárhogyan. Fantasztikus képek születtek, minden ismerősünk el van ájulva, a családról nem is beszélve. Szerintem sohasem fogjuk megunni a képek nézegetését. 😀 Ez az egy negatívum, amit meg tudnék fogalmazni, hogy bizony ha egyszer elkezdem nézegetni a képeket, nem tudok tőlük elszakadni. 🙂 De komolyan, egyszer már ebéd nélkül maradtunk emiatt 😀, és hozzáteszem, nem csak mi jártunk így a családban, hogy a fontosabb teendő háttérbe szorult a képek miatt. 😀 Egy biztos, Agánál nem választhattunk volna jobb fotóst, és ha bármilyen megörökítendő esemény lesz az életünk során, biztosan őt fogjuk felkérni. 🙂 Szívből ajánljuk mindenkinek! 🙂
😍😍😍😍😇😇
Dorottya és Magor

Mónika és Kálmán

Aki ismer, az tudja hogy szeretem az igényes dolgokat. E szempont alapján választottunk, és mondanom sem kell hogy nem bántuk meg. Nagyon meg vagyunk elégedve a képekkel, videókkal, és egy örök emlék a jegyes fotózás, és persze a nagy nap is. Fotóst rengeteget találni interneten, de jó fotóst, keveset. Nekem hónapokba került, de meg találtuk.
Jókedv, vidámság, jól elkapott pillanatok, és persze az igényes munka. 😀
Egy szó, mint száz: KÖSZÖNJÜK!!! 😀

Gabica és Peti

Kedves Aga!
Nagyon örülök, hogy úgy döntöttünk a digilabot választjuk az esküvői pillanatok megörökítéséhez. Nem volt egyszerű kérdés: a referenciák, az összhang hármunk között és persze az ár- ezek mind latba esnek egy ilyen nagy döntésnél. Nem csalódtunk, sőt... újra és újra megleptél minket a közös "munka" során.
Profizmus, elegancia, bátorság és humor- ezek a szavak jutnak eszembe, ha meg kellene fogalmaznom hogyan dolgozol/tok. Ettől viszont sokkal többet jelent az, hogy a nagy nap minden percében azt éreztük, hogy magabiztos kezekben vagyunk. Ezt nem lehet megfizetni. Örökké hálásak leszünk Neked ezért...és az eredmény? Magáért beszél.
Kívánunk Neked sok sikert a munkában és még több örömteli pillanatot az életben,
Gabica és Peti

Lili és Lukács

Kedves Aga,
Egy esküvő megszervezése rengeteg időbe és erőfeszítésbe kerül. Egy jó fotós kiválasztása nem kevésbé – a hivatalos szolgáltatók mintaképeit látva szinte az eseménytől is elmegy a kedve az embernek. Lassan évtizedek óta ismerjük egymást, de ritkán néztem a professzionális képeidet – ismerősök esküvői bőven elég tartalmat nyújtottak a válogatáshoz. Amikor mégis alaposabban ránéztem az oldaladra, nagyon megörültem annak, amit láttam – vagyis főként annak, amit nem láttam: semmi erőltetettség, giccs, kényszeredetten beállított, természetellenes jelenet. A képeidből spontaneitás, öröm, felszabadultság, gondtalanság árad. Láthatóan élvezik az eseményt, de még a fényképezést is a jelenlévők. Amikor megkerestelek, és kiderült, hogy az adott napon ráérsz, nagyon megörültem. Az esküvő nagyon jól alakult, és bár aggódtam egy kicsit, hogy hogyan viseli majd a társaság a fényképezést, illetve a fotós jelenlétét, nagyon kellemes élmény volt. Ahol szervezni kellett, csoportképhez felállni, külön képek miatt a parkban sétálni, mindig jelen voltál és instruáltál, de amikor nem a fényképezésről szólt az esemény, mintha nem is lettél volna fizikailag jelen: rengeteg, jól elkapott jelenetről képet készítettél anélkül, hogy bárkinek feltűnt-feltűntél volna. Részese voltál az eseménynek, de tökéletesen diszkréten valahogy mégsem, és ezzel kiválóan megvalósítottad a professzionális fotós küldetését. Rövid idő után már meg is kaptuk az első képeket, majd kicsivel később az összes többit is, amit már csak a kiválóan esztétikus fa pendrive követett postai úton. Több esküvőt egyikünk sem tervez, de a még egyedülálló barátoknak-rokonoknak jó szívvel ajánlunk téged!
Üdvözlettel,
Lukács & Lili

Csilla és Zoli

Az esküvőszervezésünk első lépéseként hatalmas fotós castingot tartottunk, aztán egyszercsak szembejött velünk Gábor „adjon ajánlatot a felkérő pár” bejegyzése. Tudni kell, hogy előtte már többször ráleltem Gábor oldalára de valamiért ajánlatot sosem kértem, azonban ez a fordított felállás annyira megtetszett Nekünk, hogy rögtön küldtük is az ajánlatunkat. 🙂 Ezután pikk-pakk aláírásra is került a szerződésünk, nem is maradtak kérdések. A jegyes fotózásra Tatán került sor, ahol a vágyaimnak megfelelő gyönyörű naplementés képek készültek, amiket a fotózás után pár nappal már meg is kaptunk.

Az esküvői kreatív fotózás és a lakodalom nálunk egy napon volt. Igaz, hogy mi meg voltunk csúszva nem is kicsit és a kreatívot a megbeszéltnél jóval később tudtuk elkezdeni mégis gyönyörű képek születtek, amiket az esküvő után 6 nappal már meg is kaptunk. 🙂 A szertartás (aminek a kezdésére még az eső is elállt) és a buli képei tökéletesen visszaadják azt, hogy mennyire jól éreztük magunkat végig, az elkészített slide-ról nem is beszélve, ami egy tökéletes hangulati jelentés a nagy napunkról. 🙂 Köszönjük!

Gabi és András

Szia Aga!
Ezúton szeretnénk megköszönni minden erőfeszítést, amit annak érdekében tettél, hogy a lehető legjobb képek készüljenek életünk nagy napjáról. Sokszor nem volt egyszerű dolgod velünk, de türelmednek és rutinodnak hála minden jól alakult. Nem voltál tolakodó, de mégsem hagytál egyetlen pillanatot sem elveszni, igazi profi munka.
További sikereket kívánunk!
Gabi és András

Lilla és Dávid

Az egyik legjobb döntésünk az esküvőnkkel kapcsolatban az volt, hogy Gábort választottuk.
Az már az elején látszott, hogy profi, hiszen a képeit millió másik közül is meg lehetne ismerni. Nagyon tetszett, hogy igazán élénk, hangulatos képeket készít, nem a most divatos fakó, vintage stílust preferálja (ahogy mi sem). 🙂
Több barátunk is megjegyezte, hogy magazinba vagy óriásplakátra illő minőségű fotók születtek. Imádjuk őket!
Kicsit tartottam tőle, hogy fogunk "pózolni" a fényképezőgép előtt, de folyamatosan instruált, rengeteg saját ötlete volt és kiválóan tudta oldani a feszültséget is, úgyhogy a bizonytalanságunkból semmi nem látszik a képeken.
Újra őt választanánk! Remélem, még lesz is alkalmunk 🙂