Flamisch MercédeszFlamisch MercédeszSzertartásvezető

A fotósok ellenségek vagy jóbarátok?... Sokszor gondolkodtam el ezen anyakönyvvezetőként, de néha szertartásvezetőként is előjött a kérdés. Nem véletlenül. Aztán megismertem Gábort. Mondhatnám, hogy az esküvőkön, melyeken együtt dolgoztunk, de ez olyan visszásan hangzana. Ott ugyanis, szinte láthatatlan. Nem uralja az eseményt, nem rendezi át a terepet, nem osztogatja az ukázokat. Hogy mégis ott volt, az a képeiből derül ki. És úgy tűnik, nem csak a két szemével, meg  kamerájával dolgozik. Észrevesz és megláttat mindent, ami szép, és széppé teszi, vagy elkendőzi, ami kevésbé látványos. Aki "csak" egy esküvőt tervez az életében, annak csak ajánlani tudom. 

Kedves Gábor!
Számtalan esküvőn jártam korábban és rengeteg kiváló szolgáltatóval dolgoztam már együtt. Örülök, hogy Te is ezek táborát erősíted. Kifogástalan volt hozzáállásod mind a párhoz, mind a násznéphez és nem utolsó sorban hozzánk a "kollégáidhoz" is. Érzésem szerint remek csapatmunkát végeztünk és ezt Dóri és Andris visszajelzései is csak erősítik.
Bízom benne, hogy a jövőben még sok esküvőn és rendezvényen együtt dolgozhatunk.
Munkádhoz további sikereket és kitartást kívánok!
Illés Peti Ceremóniamester

Agával, régóta ismerjük egymást és rengetegszer találkoztunk, különböző rendezvényeken. Viszont úgy alakult, hogy esküvőn, idén "dolgoztunk" először együtt.
Azon felül, hogy fantasztikus fotók készültek a nagy napról, nagyon profin reagált az eseményekre. Tulajdonképpen, semmit sem kellett volna jeleznem Neki, mert mindig akkor és pont ott volt, amikor és ahol történt valami.
Jó szívvel ajánlom Őt minden jegyespárnak, hiszen a fotói magukért beszélnek és ezen felül még kiváló ember is.
Keressétek Őt még ma!!!

Veress AttilaVeress AttilaEsküvő DJ

Gáborral többször dolgoztunk már együtt. Dj-ként egy helyről nézem végig az esküvők nagy részét, és jól látom, hogy kik azok a szolgáltatók, akik elvégzik a feladatukat, és kik azok a szolgálatok, akik azon túl, keresik azokat a pillanatokat, melyeket érdemes megörökíteni. Ha jól tudom Gábor 13 éves kora óta fotózik, ez neki már a hivatása 🙂 Azt nem taglalnám külön, hogy profi szolgáltatóról van szó, elég ránézni a munkáira. Bátran és jósszívvel ajánlom bárkinek! Klikk 😉

Lendvai NikolettLendvai NikolettSzertartásvezető

Az, hogy Gábor milyen fotós, nekem nem tisztem megítélni, hisz én magam nem ezt a szakmát űzöm, és nem is értek hozzá.
A képeire jó ránézni, én szeretem amikor fotót készít rólam, de a galériája alapján mindenki megismerheti a munkásságát.
Az biztos, hogy dolgozni nagyon könnyű vele.
A nem esküvő szakmában dolgozók nem tudják, de a kollégák együttműködése egy nagyon fontos alapköve annak, hogy az esküvő gördülékeny legyen.
Minden összefügg mindennel, és mindenki munkája befolyással van a másikéra.
Gáborral könnyű együtt dolgozni. Nem a hibákat keresi, hanem a megoldásokat. Tökéletesen bele tudja helyezni a munkáját a nagy nap ütemébe.
Ha kiszállva az autóból meglátom, hogy ott van, én mindig tudok örülni neki.

Gábor egy jó kolléga, azon nem sok fotósok közé tartozik akivel rugalmasan, egymás munkájának zavarása nélkül lehet együtt dolgozni. Ez is nagyon fontos egy esküvőn, gyakran rögtönözni kell, alkalmazkodni úgy adott körülményekhez hogy a lehető legjobb fotók és videó felvételek szülessenek... Ja, és nem utolsó sorban kreatív ötletei vannak, ügyes, megbízható szakember.

Gáborral jó együtt dolgozni, mert profi. Tökéletesen elkapod a pillanatot, mindenre odafigyelsz és nem maradsz le eseményekről. Nem kell "vadászni" téged a rendezvény alatt, hogy most hol lehetsz, mint jópár fotósnál sajnos előfordul. Odafigyelsz az eseményekre és nem kell folyton és külön értesíteni, hogy ha történni fog valami az esküvőn, mert teljes figyelmeddel ott vagy.
Én ezért szeretek veled együtt jelen lenni az esküvőkben.

Ribiánszky GergelyRibiánszky GergelyCeremóniamester

Gáborral 2013 óta már számos alkalommal dolgoztam együtt esküvői szolgáltatóként, és minden alkalommal tisztelettel töltött el fáradságot nem ismerő elhivatottsága, és a kitűnő együttműködőkészsége. A közös munka folyományaként többször is újra összehozott minket a sors, mert a képei alapján őt választották az ifjú pár ismerősei is. Ennél jobb referencia pedig úgy gondolom, nem is kell.

Burus RolandBurus RolandVőfély

Aga! Profi baráti hozzáállásod aranyérmes! Szolgáltatóként tudja az ember mit jelent ez! Öröm veled dolgozni! Maximális ajánlás!

Csikós BalázsCsikós BalázsEsküvői DJ

Aga egy vérprofi, vagány és rettentő jó humorú esküvői fotós, akivel élmény együtt dolgozni. Mindig megtalálja a közös hangot, odafigyel minden részletre, és valóban kidolgozza a lelkét az esküvőn. Mindenre van „B terve”. Az ő képei ténylegesen visszaadják az esküvő valódi hangulatát, fényvilágát. A kevés fotós egyike, aki a DJ fényeit is úgy örökíti meg, ahogy azok az esküvőn szerepeltek. Végre egy fotós, aki úgy tűnik ki a sorból, hogy remek a végeredmény. Csak így tovább!

Vento LentoVento LentoZenekar

Agárdi Gábor fotóművész. Számomra a neve egyet jelent az esküvői fotózás csúcsával. Munkája közben minden percét a Témának szenteli, minden elvárt és váratlan helyzetre felkészül, folyamatosan fejleszti fotós eszközeit, ismert szakmai csoportokban a leghasznosabb hozzászólásokat írja.
Kollegaként nagyon rugalmas, érthetően kommunikál, a megrendelő elvárásait figyeli.
Külön öröm, mikor együtt dolgozhatunk 🙂
Kovács Attila - Vento Lento Zenekar

Kenderessyné László AnikóKenderessyné László AnikóNefelejcs esküvői ruhaszalon

Sokáig úgy gondoltam, hogy Gábor számomra elérhetetlen fotós... Nézegettem a képeit, csodáltam őket, de nem kértem ajánlatot.
Egyszer egy véletlen összesodort bennünket munka kapcsán. Beszélgettünk, rájöttem Gábor jófej, és egyáltalán nem az elérhetetlenül drága kategória. Azóta volt közös munkánk, és van Digilab fotósorozatunk is. Szóval hajrá, keressétek bátran Gábort, ha még fotóst kerestek 🙂

Ha Gábort hívod az esküvődre, nem csupán egy fotóst és csodálatos fotókat kapsz. ’’Évszázadok’’ óta űzi nem csupán a fotózást, hanem az esküvői fényképezést is, ezért minden apró csínját – bínját ismeri az esküvőknek, ami nagyon fontos, hiszen nem csupán a képeken, hanem a Nagy Napotokon is a részletekben rejlik minden. Profi kolléga is, ami nem hátrány, ha a szolgáltatók együttműködéséről van szó. Ha a zenekar, ceremóniamester, fotós, stb jól együtt tud dolgozni, azt nagyon érzi a násznép, és Ti is az esküvőn. Szívből és szakmailag is nagyon ajánlom.

Bobák IldikóBobák IldikóEsküvőszervező

Gáborral én, mint helyszínes találkoztam először. Már ezen az első találkozáson is bebizonyította, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy a párokról jó kép készüljön. Ha kell sörösládára áll, ha kell fára mászik, folyton improvizál. Ettől különlegesek a képei. Később, mint esküvőszervező találkoztam Agával, mint jó baráttal és jó kollégával. Abszolút csapatjátékos. Nagyban elősegítette szervezői munkámat. Olyan magas fokú rugalmassággal kezelte az állandóan változó helyzeteket, hogy az példa értékű volt. A párjaim, akiknek a "nagy napjukat" szerveztem azóta is hálásak, hogy ilyen jó fotóst ajánlottam nekik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy azóta már családi fotósuk lett Aga és a kisgyermekeiket is fotózza nagy sikerrel.

Abonyi AttilaAbonyi AttilaDJ Abonyi

Egy fotós munkáját elsőre a képek alapján itélik meg. Az viszont sokkal többet elárul, hogy hogyan készülnek azok a képek.
Gábor az a fotós, aki ha kell az út közepén is lefekszik, hogy pontosan az a kompozíció készüljön el ami a legtökéletesebb. Nem köt kompromisszumot nála első a minőség. Ha valami csak 99,99%-os, akkor azt inkább nem adja ki a kezéből.
😍

Természetemből adódóan elég nagy elvárásaim vannak, 3 dolog nagyon fontos számomra, amikor együtt működöm valakivel: legyen profi, csinálja tiszta szívből, amivel foglalkozik, és maximálisan figyeljen oda az ügyfélre és a felmerülő igényeikre. Agáról elmondható, hogy nem hogy eleget tesz ezeknek, de túl is szárnyalja profizmusával, alázatával és odafigyelésével.
Közös munkáink során kellemes személyiségén túl hamar bebizonyosodott, hogy rendszerezettsége és felkészültsége és az is, hogy vér profi a hivatásában.
Szervezőként az is fontos számomra, hogy a szolgáltató partnereivel tudjon és akarjon csapatban dolgozni, Aga nem csak szakmailag, de emberileg is a toppon van szerény, nyugodt, barátságos sok türelemmel rendelkező szimpatikus embernek ismerem.
Agárdi Gábort „Agát” nyugodt szívvel ajánlom, annak, aki precíz munkát, jó minőségű, különleges látásmódú képek szeretne látni.

Agárdi Gáborral jó együtt dolgozni, mert... - látszik hogy profi és ez nagyon meg tud nyugtatni, egy profival könnyű együtt dolgozni! - "eszméletlen szeme van a témára", ezért sokat lehet tanulni tőle! - Nem sznob, ezért mindenféle új dologra nyitott (az első fotós volt, aki nem nyavalygott a LED lámpáimon pár éve, hanem közölte, hogy örül, mert így vaku nélkül dolgozhat) - feketében van, ergo ha valamelyik kamerám elé kerül is, nem zavaró a képen, de egyébként is folyamatosan figyelte, hol vannak a kamerák, hogy ne álljon be egyik elé sem

Gáborral egy több helyszínes vidéki esküvő alkalmával ismerkedtünk meg. Segitőkész, alighanem minden menyasszony és vőlegény és bátran mondhatom hogy minden virág és terem dekorációs kolléga álma is. Kreatív, rendkivül jól kezeli a,, különleges" vagy akár extrém helyzezeket is. Munkáink tökéletesen élnek tovább a képein. Ő a legjobb választás. Mindíg meglát valamit úgy hogy fel sem tűnik a jelenléte. Professzionális nyitott kedves kolléga, bármikor szívesen és örömmel dolgoznának vele újra.
😍

Schaffer SzilviaSchaffer SzilviaRendezvény dekoráció

Gábort az esküvőre készült virág dekorációink fotózására kértük fel. Munkáját gyorsan és precízen végezte. Az elkészült fényképek olyan gyönyörűek lettek,mintha a virágok megelevenedtek volna. Szeretettel ajánlom kreativitása,megbízhatósága,kedves személyisége miatt.

Sziasztok!
Szeretnék nektek egy pár gondolatot mondani Gáborról, (a szakma csak Agának hívja őt)!
Nekem nagyon jó barátom! Vőfélyként esküvőkön sokat dolgozom vele.
Miért is szeretek vele együtt dolgozni: Minden munka során elegáns, igényes megjelenésű. Bármikor együtt dolgoztunk, az esküvőkre pontosan érkezett, azon tartotta a munkára szánt időt. Sosem kérdezte meg most mi fog következni, felkészült a napra a forgató könyvből. Pörgősen lehet vele dolgozni, jó kép beállítási ötletei és jó meglátásai vannak. Fontos, hogy a pároktól is ilyen vissza jelzéseket kaptam róla. Ezért is ajánlom őt!