Pároddal csak mobilos közös képek vannak, és szeretnél egy profi fotósorozatot magatokról?

Ahogy minden évben, idén is szeretnék szervezni egy örömfotózást, amit én adok ajándékba egy szerencsés párnak. 2022-ben egy tavaszi időpontra gondoltam, valamikor májusban, amikor éled a természet, virágba borulnak a fák, bokrok és csodás színekkel teszik varázslatossá a képeket. A fotózás helyszínét a majdani szerencsés nyertessel közösen találjuk ki, de természetesen vannak kedvenc helyszíneim, melyek ideálisak egy ilyen fotózásra.

Mindegy, hogy már házasok vagytok, vagy épp csak most ismerkedtetek meg, nincs semmi megkötés a párok összetételét illetően se, csupán egyetlen dolgot kell vállalnia minden jelentkezőnek, ami a következő:

Sok sok éve vagyok már jelen az instagramon képeimmel, de komoly energiát sosem fektettem a közösség építésbe. A bejegyzés készítésekor csupán 1413 követője van az oldalamnak, amit szeretnék ennek sokszorosára növelni, hátha másoknak is tetszik az, amit csinálok. Ebben kérem a segítségeteket!

Mit kell tenned?

Első lépésben az https://www.instagram.com/digilabhu oldalamon kattints a követem gombra! Ezzel te is csatlakozol a követői táboromhoz. Ezt követően facebook bejegyzésem alá írj egy hozzászólást „követve” , ezzel jelezve, hogy részt szeretnél venni a sorsoláson.

Második lépés már egy kicsit nehezebb, szeretném ha barátaidat, ismerőseidet is megkérnéd, hogy csatlakozzanak instagram követőim közé. Ezt megteheted saját instagram profilodban történő tag-eléssel, vagy egyéb népszerűsítéssel, facebookon vagy egyéb közösségi oldalon történő megosztásokkal, ezt rád bízom!

Miért fontos ez?

Nem szeretem azokat a sorsolós játékokat, ahol csupán 1 kattintás kell a részvételhez, mivel arra bárki képes, nincs semmi ösztönzés, így gyakran olyanok kerülnek ki nyertesen, akik át se veszik a nyereményüket. Ezért a lécet egy kicsit magasabbra tettem 1 kattintásnál, a jelenlegi 1413 követőt májusig szeretném minimum megduplázni. Erre van 3 hónap, ami úgy gondolom nem lehetetlen, csakis rajtatok múlik! Ha ez összejön, akkor valaki egy nagyon vidám fotózás részese lesz kedvesével és mindent megteszek annak érdekében, hogy szuper képekkel legyenek gazdagabbak a nap végére.

Megosztáshoz használható linkek:

instagram oldalam: https://www.instagram.com/digilabhu
ezen bejegyzés facebook címe: https://www.facebook.com/fotoblog/posts/462447565436986 (itt kell hozzászólásban is jelezni a részvételi szándékot)
ezen bejegyzés webcíme: https://www.digilab.hu/tavaszi-paros-fotozas-nyeremenyjatek/