Egy kedves fotós ismerős ajánlásával jutottam el Zolihoz és Évihez, akik csöppnyi kislányuk keresztelőjéhez kerestek fotóst. Az idő rövidsége miatt csak a weboldalam alapján ismerték meg a munkámat illetve telefonon egyeztettük a részleteket.

A keresztelő fotózására a Szent Szabina Kápolnában került sor. Valamivel korábban érkeztem, mint a szülők, így az anyuka rokonságával találkoztam először. A bemutatkozáskor a név alapján egyértelmű volt, hogy az Ő hozzátartozói, így meg is kérdeztem, hogy a „menyasszony rokonai”, majd gyorsan tudatosult bennem, hogy ez nem esküvő 🙂 Miután megérkeztek a szülők és a kis Franciska is, örömmel konstatáltam, hogy az atya és a család szemmel nem első alkalommal találkoztak, hanem már jó barátok, így az én munkám is sokkal könnyebb lesz.

Mivel a kápolna meglehetősen szűkös volt, így a fotózás során igyekeztem inkább az apró részletekre, mozzanatokra figyeltem, és próbáltam minden kedves pillanatot lencsevégre kapni.

Maga a keresztelő aránylag gyorsan lezajlott, érkezéstől az utolsó kép elkészültéig csupán egy óra telt el, így a készült képeket is aránylag gyorsan, másnap már át is tudtam adni.

Külön köszönhetően a kedves szülőknek akik hozzájárultak, hogy a teljes sorozatból megosszak pár képet.