FRISS!!

Sikerült még 1-1 napot foglalnom a Madison Silhouette és az NDustrial Sorell termében, így 20 időponttal bővül a kínálat!

KÉPEK!!

Ahogy elkészül 1-1 terem dekorációja és megkapom a képeket, egyből teszem is ki:

SORELLE terem

SORELLE terem

Silhouette terem

Silhouette terem

Lightroom BAROKK terem

Lightroom BAROKK terem

Kedves Családok, Anyukák, Apukák, Nagyszülők és persze Gyerekek!

Talán szokatlan, hogy így a nyár közepén a karácsonyról írok, de az idei karácsonyi fotózás egy kicsit más lesz mint az elmúlt években. Idén jóval kevesebb családot tudok vállalni (a szokásos 100-120 család helyett csupán 30), de nekik Budapest 3, talán legelegánsabb profi műterme közül lesz lehetőségük választani. Ezen műtermekben egy dolog közös, profi szakemberek tucatjai dolgoznak azon, hogy a karácsonyi fotózások idejére olyan luxus környezetet teremtsenek, mely máshol nem fellelhető. Hatalmas terek, óriási karácsonyfák, fénypompás dekorációk.

Ebből adódóan már most alig található szabad időpont a karácsonyi időszakra, így a foglalásokat mihamarabb el szeretném indítani én is, hogy amennyiben nem lesz elegendő a jelenleg lefoglalt időpont, megpróbáljak valahol még helyet találni (erre nincs garancia sajnos).

Dátumok időpontok és helyszínek

2021.11.21. (vasárnap 09:30-18:30 kezdési időpontok) – NDUSTRIAL Studio (BP. XI. ker. Galvani út) – Sorelle terem 

Nagyon elegáns, világos terem, a fák havasak lesznek, a domináns színek: arany, ezüst és rose-gold. – Minden időpont foglalt

2021.12.10. (péntek 10:00-19:00 kezdési időpontok) – Studio Lightroom (BP. IV. ker. Károlyi István utca) – Barokk terem

Vintage stílusú hatalmas, napfényes terem, a várható dekoráció részleteit amint megkapom, kiírom.Minden időpont foglalt

2021.12.11. (szombat 09:00-19:00 kezdési időpontok) – Studio Madison (BP. III, ker. Bogdáni út) – Silhouette terem

Hatalmas, 3.6m-es fa ezüst, halvány rózsaszín, kicsi lilával, mely illeszkedik a mellette lévő rózsafal színvilágához, klasszikus elegáns megjelenéssel.Minden időpont foglalt

Mindhárom helyszín lehetőséget biztosít arra, hogy a karácsonyi képek mellett hagyományos családi fotók is készüljenek karácsonyfa nélkül, így a rendelkezésre álló időt minden esetben maximálisan ki tudjuk használni.

ÚJ Időpontok:

2021.12.03. (péntek 09:00-19:00 kezdési időpontok) – Studio Madison (BP. III, ker. Bogdáni út) – Silhouette terem Minden időpont foglalt

2021.12.12. (vasárnap 09:30-19:30 kezdési időpontok) – NDUSTRIAL Studio (BP. XI. ker. Galvani út) – Sorelle terem Minden időpont foglalt

Karácsonyi fotózás csomagok

Alap csomag

34 990 Ft
  • Fotózás időtartama: 50 perc
  • Átadott képek száma: 25 db
  • További képek díja: 1500 Ft / db

Prémium csomag

44 990 Ft
  • Fotózás időtartama: 50 perc
  • Átadott képek száma: 50 db
  • További képek díja: 1000 Ft / db

ALL IN csomag

54 990 Ft
  • Fotózás időtartama: 50 perc
  • Átadott képek: összes kép
  • További képek díja: –

Kedvezmény

Amennyiben az időpont foglalás (és az előleg díjának beérkezése) 2021.08.31-ig megtörténik és ezt a weboldalt megosztod a facebookon, +10db utómunkázott képet kaptok ajándékba (ALL IN csomagra a kedvezmény nem vonatkozik, ott minden technikailag megfelelő kép átadásra kerülhet).

Érkezés – távozás – késés

Mivel a studio bérlési időpontok nem módosíthatóak, így érdemes a megbeszélt időpont előtt 10-15 perccel korábban érkezni. A terem előtt kényelmes váró található mindhárom helyszínen.

A fotózás vége minden esetben a foglalási időpont + 50 perc. Csúszásra, hosszabbításra nincs lehetőség, mivel a következő családot is hasonló profi környezetben szeretném várni ahogy titeket. Ha úgy érzitek, kevés az 50 perc, a foglalások függvényében lehetséges 2 egymás utáni időpont foglalása. Ebben az esetben a 2 * 50 perc mellé 10 perc ajándék időt is kaptok.

Késés: sajnos abban az esetben ha a megbeszélt időpontra nem értek a helyszínre, a fotózás időtartama annyival csökken.

Kisállat: mivel a kisállatra vonatkozó műtermi szabályok értelmében a kisállatok fotózása csökkenti a rendelkezésre álló időt a fotózást követő kötelező takarítás és fertőtlenítés miatt, így idén kutyás-macskás képet nem tudok készíteni.

Átöltözés

Mindhárom studio meglehetősen nagy alapterületű és változatos, így az 50 percbe akár több különböző helyszín és több öltözék is belefér. Az átöltözésre fordított idő természetesen a fotózási időt csökkenti így legfeljebb egy átöltözést javaslok.

Lemondás

A lefoglalt időpontot megelőző 30 napon belüli lemondás esetén a teljes díj 30%-a, 15 napon belül 50%-a, 7 napon belüli lemondás esetén a teljes díj 100% -a kerül felszámításra és kiszámlázásra. Amennyiben lemondás nem történik, de a lefoglalt időpontban nem jelentek meg a fotózásra, úgy szintén a teljes összeg kiszámlázásra kerül.

Egyedi fotózási időpont

Abban az esetben, ha lemaradtál a fenti lehetőségről, vagy egyik időpont sem megfelelő számodra, lehetőség van egyéni időpont választására is. Mindhárom studioba szívesen vállalom a karácsonyi képeitek elkészítését abban az esetben, ha erre szabad időpontot tudunk egyeztetni (hétvégi időpontok már most, augusztus elején se nagyon vannak) Egyedi időpontban történő foglalás esetén is a fenti csomag árak érvényesek + 5000 Ft egyszeri kiszállási díjjal növelve. Egyedi időpont foglaláshoz kérlek személyesen vedd fel velem a kapcsolatot telefonon a +36 30 639 67 00 számon.

Foglalás, díjfizetés

Karácsonyi fotózásra az időpont foglalást követően e-mailben küldök egy díjbekérőt 15 000 Ft összegű előlegről, mely összeg természetesen a választott csomag díjába a végszámla kiállításakor beszámításra kerül. A választott időpont ezen díj megérkezését követően kerül rögzítésre. Amennyiben a fizetési határidőt megelőzően a díj nem kerül jóváírásra, az időpont ismét szabadon foglalható lesz.

A csomag díjának fennmaradó része a fotózás napján esedékes, melynek kiegyenlítésére a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával van lehetőség. A választott csomagon felül rendelt képeket utólag, számla ellenében átutalással lehet megfizetni.

Időpont foglalása karácsonyi fotózásra