FRISS!!

Sikerült még 1-1 napot foglalnom a Madison Silhouette és az NDustrial Sorell termében, így 20 időponttal bővül a kínálat!

KÉPEK!!

Ahogy elkészül 1-1 terem dekorációja és megkapom a képeket, egyből teszem is ki:

SORELLE terem

SORELLE terem

Silhouette terem

Silhouette terem

Lightroom BAROKK terem

Lightroom BAROKK terem

Kedves Családok, Anyukák, Apukák, Nagyszülők és persze Gyerekek!

Talán szokatlan, hogy így a nyár közepén a karácsonyról írok, de az idei karácsonyi fotózás egy kicsit más lesz mint az elmúlt években. Idén jóval kevesebb családot tudok vállalni (a szokásos 100-120 család helyett csupán 30), de nekik Budapest 3, talán legelegánsabb profi műterme közül lesz lehetőségük választani. Ezen műtermekben egy dolog közös, profi szakemberek tucatjai dolgoznak azon, hogy a karácsonyi fotózások idejére olyan luxus környezetet teremtsenek, mely máshol nem fellelhető. Hatalmas terek, óriási karácsonyfák, fénypompás dekorációk.

Ebből adódóan már most alig található szabad időpont a karácsonyi időszakra, így a foglalásokat mihamarabb el szeretném indítani én is, hogy amennyiben nem lesz elegendő a jelenleg lefoglalt időpont, megpróbáljak valahol még helyet találni (erre nincs garancia sajnos).

Dátumok időpontok és helyszínek

2021.11.21. (vasárnap 09:30-18:30 kezdési időpontok) – NDUSTRIAL Studio (BP. XI. ker. Galvani út) – Sorelle terem 

Nagyon elegáns, világos terem, a fák havasak lesznek, a domináns színek: arany, ezüst és rose-gold. – Minden időpont foglalt

2021.12.10. (péntek 10:00-19:00 kezdési időpontok) – Studio Lightroom (BP. IV. ker. Károlyi István utca) – Barokk terem

Vintage stílusú hatalmas, napfényes terem, a várható dekoráció részleteit amint megkapom, kiírom.Minden időpont foglalt

2021.12.11. (szombat 09:00-19:00 kezdési időpontok) – Studio Madison (BP. III, ker. Bogdáni út) – Silhouette terem

Hatalmas, 3.6m-es fa ezüst, halvány rózsaszín, kicsi lilával, mely illeszkedik a mellette lévő rózsafal színvilágához, klasszikus elegáns megjelenéssel.Minden időpont foglalt

Mindhárom helyszín lehetőséget biztosít arra, hogy a karácsonyi képek mellett hagyományos családi fotók is készüljenek karácsonyfa nélkül, így a rendelkezésre álló időt minden esetben maximálisan ki tudjuk használni.

ÚJ Időpontok:

2021.12.03. (péntek 09:00-19:00 kezdési időpontok) – Studio Madison (BP. III, ker. Bogdáni út) – Silhouette terem Minden időpont foglalt

2021.12.12. (vasárnap 09:30-19:30 kezdési időpontok) – NDUSTRIAL Studio (BP. XI. ker. Galvani út) – Sorelle terem Minden időpont foglalt

Karácsonyi fotózás csomagok

Alap csomag

34 990 Ft
  • Fotózás időtartama: 50 perc
  • Átadott képek száma: 25 db
  • További képek díja: 1500 Ft / db

Prémium csomag

44 990 Ft
  • Fotózás időtartama: 50 perc
  • Átadott képek száma: 50 db
  • További képek díja: 1000 Ft / db

ALL IN csomag

54 990 Ft
  • Fotózás időtartama: 50 perc
  • Átadott képek: összes kép
  • További képek díja: –

Kedvezmény

Amennyiben az időpont foglalás (és az előleg díjának beérkezése) 2021.08.31-ig megtörténik és ezt a weboldalt megosztod a facebookon, +10db retusált képet kaptok ajándékba (ALL IN csomagra a kedvezmény nem vonatkozik).

Érkezés – távozás – késés

Mivel a studio bérlési időpontok nem módosíthatóak, így érdemes a megbeszélt időpont előtt 10-15 perccel korábban érkezni. A terem előtt kényelmes váró található mindhárom helyszínen.

A fotózás vége minden esetben a foglalási időpont + 50 perc. Csúszásra, hosszabbításra nincs lehetőség, mivel a következő családot is hasonló profi környezetben szeretném várni ahogy titeket. Ha úgy érzitek, kevés az 50 perc, a foglalások függvényében lehetséges 2 egymás utáni időpont foglalása. Ebben az esetben a 2 * 50 perc mellé 10 perc ajándék időt is kaptok.

Késés: sajnos abban az esetben ha a megbeszélt időpontra nem értek a helyszínre, a fotózás időtartama annyival csökken.

Átöltözés

Mindhárom studio meglehetősen nagy alapterületű és változatos, így az 50 percbe akár több különböző helyszín és több öltözék is belefér. Az átöltözésre fordított idő természetesen a fotózási időt csökkenti így legfeljebb egy átöltözést javaslok.

Lemondás

A lefoglalt időpontot megelőző 30 napon belüli lemondás esetén a teljes díj 30%-a, 15 napon belül 50%-a, 7 napon belüli lemondás esetén a teljes díj 100% -a kerül felszámításra és kiszámlázásra. Amennyiben lemondás nem történik, de a lefoglalt időpontban nem jelentek meg a fotózásra, úgy szintén a teljes összeg kiszámlázásra kerül.

Egyedi fotózási időpont

Abban az esetben, ha lemaradtál a fenti lehetőségről, vagy egyik időpont sem megfelelő számodra, lehetőség van egyéni időpont választására is. Mindhárom studioba szívesen vállalom a karácsonyi képeitek elkészítését abban az esetben, ha erre szabad időpontot tudunk egyeztetni (hétvégi időpontok már most, augusztus elején se nagyon vannak) Egyedi időpontban történő foglalás esetén is a fenti csomag árak érvényesek + 5000 Ft egyszeri kiszállási díjjal növelve. Egyedi időpont foglaláshoz kérlek személyesen vedd fel velem a kapcsolatot telefonon a +36 30 639 67 00 számon.

Foglalás, díjfizetés

Karácsonyi fotózásra az időpont foglalást követően e-mailben küldök egy díjbekérőt 15 000 Ft összegű előlegről, mely összeg természetesen a választott csomag díjába a végszámla kiállításakor beszámításra kerül. A választott időpont ezen díj megérkezését követően kerül rögzítésre. Amennyiben a fizetési határidőt megelőzően a díj nem kerül jóváírásra, az időpont ismét szabadon foglalható lesz.

A csomag díjának fennmaradó része a fotózás napján esedékes, melynek kiegyenlítésére a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával van lehetőség. A választott csomagon felül rendelt képeket utólag, számla ellenében átutalással lehet megfizetni.

Időpont foglalása karácsonyi fotózásra