Lassan minden hajadonnak megkérik a kezét, hiszen itt a karácsony – szilveszter közötti leánykérési időszak. Kezdődhet az esküvő tervezgetése. Azt hamar tapasztalni fogjátok, hogy a jó esküvői helyszínek, a jó esküvői fotósok, vőfélyek, cinematográfusok már jó előre be vannak táblázva, így az talán már közhely, hogy nem lehet elég korán elkezdeni megszervezni az esküvőt.

Ehhez a szervezéshez szeretnék egy apró kis segítséget nyújtani pár ötlettel. Az esküvők a násznép szemével nézve a szertartásokkal kezdődik, de igazából a lagzival teljesedik ki (tudjátok, ingyenkajapia). Mint mindenhol az életben, itt is az első benyomás az egyik legmeghatározóbb dolog. Belép a vendég az étterembe és amit lát az elég intenzív nyomot fog benne hagyni. Természetesen elsőként az a kérdés fogja őt foglalkoztatni, hol a helye? Ebben egy, a bejáratnál elhelyezett ültető tábla sokat segíthet. Ezt követően amikor megérkezik a székéhez, maradandó élményt szerezhettek neki egy kis aprósággal. Látszólag semmiség, pár 10 vagy pár 100Ft-os dolgok ezek, de mégis megvan az érzés a vendégben, hogy igen, gondoltatok rá, nem felejtkeztetek meg róla és Ő valóban fontos a számotokra. Legjobb, ha ez az ajándék nevesített, azaz minden vendégnek egyedi (ez természetesen lehet egy ültetőkártyával kombinált egységes ajándék is).

Lehet, hogy szentimentális vagyok, de számomra ezek a kis apróságok nagyon sokat jelentenek, így rendre el is teszem őket emlékbe. A teljesség igénye nélkül egy rövid kis válogatás ezekből:


_AG47966_AG47963
_AG47961_AG47960

_AG47959_AG47958

_AG47957