Örömökkel teli ünnepekben volt részed? Netán a párod megkérte a kezed?

064-035-004-eskuvo-budapest-stefania-palota-gina-es-denesGratulálok és szeretnék mindkettőtöknek sok sok boldogságot kívánni! Életed szerelmével összekötni sorsodat egy komoly döntés. A következő lépés az esküvőtök megszervezése. Ezen a napon valóra válhat minden hölgy gyermekkori álma, egy napra hercegnővé válhat. Mindenki törekszik arra, hogy ez a nap tökéletes legyen. Ez viszont csak akkor sikerülhet, ha pontosan tudod, kik azok az emberek, akiket magatokhoz közel engedtek. Egy fotós, aki egész nap veletek lesz, figyeli a Ti és vendégek minden mozdulatát, az eseményeket miközben ő maga diszkréten a háttérben marad.

Lehet, hogy az álmaid még nem értek véget és a teljes esküvőd fotózását nászajándékba kapod tőlünk. Két fotós reggeltől estig csak a ti legszebb pillanataitokat figyeli úgy, hogy ez nektek egy filléretekbe sem fog kerülni.

Mindez nem álom. 2016-ban egy szerencsés pár ajándékba kapja egész napi munkánkat és a gyönyörű képeket.

Szeretnénk azonban, hogy a munkánk gyümölcsét egy olyan pár élvezhetné, akinek képeink, stílusunk, színvilágunk megegyezik a saját elképzelésével. Éppen ezért azt, hogy ki lesz a szerencsés nyertes, nem mondjuk meg előre.

Fortuna kegyeltje is csupán a nagy nap reggelén fogja megtudni, hogy Ő a szerencsés nyertes. Így szeretnénk gondoskodni a tökéletes nap tökéletes kezdéséről. (természetesen a kifizetett foglaló is visszafizetésre kerül részükre)

Szeretnél te lenni az, akinek 2016-ban ingyen fotózzuk az esküvőjét? Foglalj le legkésőbb 2016. január 14-ig és bízz benne, hogy te leszel a szerencsés kiválasztott. A sorsoláson történő részvételnek természetesen feltétele, hogy ezt a bejegyzést facebook oldaladon megoszd barátaiddal, ismerőseiddel.