12-13 éves lehettem, amikor az egyik osztálytársam eladásra kínálta a 7 zenés kvarcóráját. Hogy azok is értsék ennek fontosságát, akik nem a múlt évezredben születtek, ez akkoriban olyan volt, mint most egy apple watch. Mivel saját jövedelemmel nem rendelkeztem és annyi zsebpénzem se volt, így a szüleimtől kértem pénzt, hogy meg tudjam venni, de sajnos Ők nem értettek egyet a szándékaimmal… szóval nem lett ilyen órám 🙁 Ez akkor kis kamasz fejjel számomra egy hatalmas trauma volt :((( de az élet nem áll meg. Felnőttem, felépítettem egy pár vállalkozást és felnőttként jóval elegánsabb órákat vásároltam, de egyik se okozott akkora örömöt, mint a legújabb szerzeményem.

Még tavaly karácsony előtt történt, hogy egy dániai székhelyű férfi kiegészítőkkel foglalkozó cég, a Trendhim megkeresett egy ajánlattal. Kicsit úgy voltam vele, hogy biztos kamu, de adtam nekik egy esélyt.

A legnagyobb meglepetésemre létrejött a kommunikáció és mindenféle kitérő és terelés nélkül 4 levélváltás után már meg is állapodtunk a részletekben.

Ma, a születésnapomon megcsörrent a telefon, egy DPD futár hívott, hogy itt áll a kapu előtt és csomagot hozott. A csomagban pedig nem volt más, mint egy retró Casio kvarcóra. Igaz nem 7 zenés 🙂 de kinézetre majdnem olyan, mint amit gyerekként szerettem volna. Nagyon szépen köszönöm ezt a csodás ajándékot, és az időzítés is tökéletes volt 🙂 Van rajta világítás, stopper, 12/24 órás mód, ébresztő és persze vízálló. Nem, nincs benne GPS, nincs rajta retina kijelző, sim kártyát se lehet bele tenni és bluetooth kapcsolatot se lehet vele létesíteni 🙂 cserébe pont úgy néz ki, mint 35 évvel öregebb elődje és pontosan ugyanazt is tudja 🙂

Ha esetleg valaki szintén ilyen retró őrült, mint én, innen akár rendelni is lehet

De érdemes a cég többi termékét is megnézni (https://www.trendhim.hu), én is találtam már pár dolgot, amit szerintem a közeli jövőben megrendelek 🙂