Nagyon jó látni, hogy az emberek végre felfigyeltek az egészségügyi dolgozókra, és talán egy kis megbecsülést is kap a munkájuk ezáltal. Mivel a kedvesem is kórházi dolgozó, így sajnos nagyon pontos és nagyon hiteles rálátásom van arra, milyen körülmények között végzik munkájukat, kockáztatják napi szinten az egészségüket és mennyit dolgoznak azért, hogy mi, ti átlag emberek egészségesek lehessetek, lehessünk. Látom, milyen örömöt okoz nekik, ha valaki egy doboz bonbont vagy egy csokor virágot küld az adott osztálynak köszönetül.

Úgy gondoltam, én is csatlakozok ezen emberek közé, akik a saját lehetőségeikhez mérten megpróbálja meghálálni nekik ezt az emberfeletti munkát.

Szeretnék egy szerencsés egészségügyi dolgozót megajándékozni egy családi fotózással. Mivel nem tudom előre a nyertes családi állapotát, ez lehet egy páros fotózás a barátjával valahol a szabadban, egy karácsonyi fotózás a teljes családdal a stúdióban vagy akár egy szülinapi fotózás az otthonukban. Ennek eldöntését teljes mértékben rájuk bízom.

Ha szeretnél, szeretnétek részt venni ebben a fotózásban, arra kérlek, a facebook postban a képre kattintva a kép alatt kommentben írd oda, hol dolgozol (intézmény neve / város neve) és ha lehet oszd meg minél több kollégáddal, barátoddal ezt a lehetőséget a facebookon.

Sorsolás dátuma: a koronavírus járvány vége (veszélyhelyzet megszüntetése)

Szeretnék elnézést kérni a tanároktól, bolti eladóktól, árufuvarozóktól, katonáktól, rendőröktől és a többi olyan embertől, akinek ez a helyzet emberfeletti munkát jelent, de a fentiek miatt a szívem egy kicsit elfogult, viszont a ti munkátok is legalább ilyen fontos, így nektek is hatalmas köszönet érte!

Ha egyetértesz a kezdeményezésemmel, kérlek oszd meg ezt a bejegyzést a facebook profilodon!