Bevallom, Kakucsról korábban számomra inkább az autóverseny pálya, a Kakucs Ring jutott eszembe és nem a Deák Udvarház, de lassan felnő az ember és a fiatalkori hülyeségeket kevésbé veszélyes dolgok váltják fel. Így történt ez nálam is, és Kakucsról most már egy remek esküvői helyszín jut eszembe, a Deák Udvarház.

2018-ban is volt szerencsém itt dolgozni, egy nagyon kedves régi ismerős esküvőjének megörökítésével bíztak meg. A reggel meglehetősen rendhagyóan indult. Én az esetek 99%-ban viszem az esküvőkre a jó időt, mint kiderült a fodrász aki Orsi haját készítette pedig pont ellenkezően, az esőt vonza be. Eszembe jutott a macska hátára erősített zsíros kenyér esete, mivel egyszerre egy időben voltunk egy helyen.

Lehet valami ebben a mágiában, mivel amíg a fodrász Orsi haját készítette, csepergett az eső, amint végzett és átszellemült vendéggé (meghívott vendég is volt egyben), az eső elállt és csodás bárányfelhős napos idő lett.

A Deák udvarház mint esküvői helyszín úgy gondolom minden tekintetben tökéletes. Távol a város zajától, nem zavar senkit az itt tartott rendezvény, könnyű parkolni és a helyszín lehetőséget biztosít csodás szabadtéri szertartások megtartására is. Igényesen kialakított kerti tó, rusztikus boldogságkapu és egyéb dekorációs elemek akár egy helyszínen rögtönzött kreatív fotózást is lehetővé tesznek.

Az étterem belső terének csodás dekorációja és mérete akár bőven 100 fő feletti esküvők megtartását is lehetővé teszik.

Rossz időjárás esetére is kínál megoldást a helyszín. Rusztikus, vintage jellegű belső kialakításával csodás beltéri szertartás helyszínt is ki tudnak alakítani pillanatok alatt.

Külön kiemelném a barátságos és vendégszerető személyzetet, akik mindenben a segítségemre voltak az esküvő folyamán.