Sajnos az átlag esküvők között elég ritka, hogy a pár a beállított fotózást egy külön napra sőt, másik városba tegye. Különösen úgy ritka, hogy mindez utólag alakult így, amikor a pár elkezdte beosztani a nagy napot és szembesült azzal, hogy ha még a fotózást is be akarja préselni arra a napra, akkor vagy a déli napsütésbe futunk bele, vagy a násznépet kell hosszabb időre magára hagyni de így is úgy is rohanós lesz a fotózás.

Szerencsére se Péter se Csilla nem szeretne kompromisszumot kötni, ha az esküvői fotózásról van szó, így megbeszéltük, hogy egy laza hétköznap délután elmegyünk valamerre és szerét ejtjük a kreatív fotózásnak az esküvői kötöttségektől mentesen. Az első helyszín közös egyeztetést követően a Kopaszi gát lett, ahol 3 óra fotózást követően mindannyian úgy láttuk, felesleges lenne további helyszíneket felkeresni, mivel már így is rengeteg szép készült róluk és ők is kellemesen elfáradtak.

Zárókép gyanánt még elkészítettük a korábban már publikált giccs fotót, de ahogy abban a cikkben írtam, a valódi képek publikálásával megvártam a nagy napot, ami épp ma van. Így amikor ez a cikk megjelenik, én éppen Dabason fotózom Csilla és Péter esküvőjét 🙂

0022-Csilla_es_Peter_kreativ
A képgalériához kattints a fotóra!