Kedves esküvős párok!

Sajnos mostanra mindenki előtt egyértelmű lett, hogy a kiskapuk nem fognak működni, nem lesznek 100 fő alatti esküvők sem a közeli jövőben. Talán pár napig még a polgári szertartásokat meg fogják tartani igen korlátozott létszám mellett, de nincsenek túlzó reményeim arra nézve, hogy napok kérdése és ennek is vége.

Sokan éveket készültetek erre a nagy napra és most egy rajtatok kívülálló ok miatt borul minden terv.

Mint az Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesületének tagja és alelnöke összeállítottunk egy tájékoztatót a szolgáltatók és az ifjú párok részére a COVID-19 (koronavírus) miatt kialakult helyzet megoldására.

COVID-19 Tájékoztató

Mint ESZSZÉ tag, magamra nézve is kötelező érvényűen elfogadom és az ajánlások szerint mindent megteszek annak érdekében, hogy ez az átmeneti időszak minden esküvős párom részére a lehető legfájdalommentesebb legyen.

Arra kérem minden páromat, hogy amennyiben felmerül annak esélye, hogy az eredeti időpontban nem lehet megtartani az esküvőt, haladéktalanul vegye fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk a megoldásról.

A szabad dátumaimat megnézhetitek a lenti naptárban, azon párok részére pedig akik vis maior miatt a dátumuk módosítására kényszerülnek, de továbbra is engem szeretnének fotósuknak, és olyan új dátumot választanak, mely nálam is szabad, egy ajándék jegyes fotózással szeretnék kedveskedni (maximum csomaggal rendelkező párok esetében az egyik 20x20cm album helyett 30x30cm mérettel).