Kapcsolat

  1. Kezdőlap
  2. chevron_right
  3. Kapcsolat
Agárdi Gábor esküvői fotós

Kedves Jegyes pár!

Kérlek megkeresésetekben a lehető legrészletesebben írjtok le elképzeléseteket akár egyezik az valamely csomag ajánlatommal, akár nem.

Bizonyára nem én vagyok az első (de remélem az utolsó) akitől árajánlatot kértek, így minden bizonnyal kaptatok már 60-600e Ft között mindent. A valós piaci ÁTLAG árak tekintetében itt találsz egy 2018-as tény adatokra vonatkozó felmérést: https://www.digilab.hu/mennyibe-kerul-egy-eskuvoi-szolgaltato-2018-as-arak/

illetve itt: https://www.digilab.hu/talaltam-egy-profi-fotost-az-eskuvomre-50-000-ft-ert/egy kicsit viccesebben megközelítve részletesebb képet kaphatsz arról, hogy mitől olcsóbb vagy drágább egy fotós.

Szóval a ti feladatotok az lenne, hogy a képeim és a saját lehetőségeiteket ismerve tegyetek egy ajánlatot arra a munkára, amit vártok tőlem. Ezért is nagyon fontos, hogy pontosan leírjátok, mit szeretnétek.

Ha ez az összeg közel van az én önértékelésemhez, akkor örülünk. Ha sokkal alacsonyabb, akkor sajnos nem fogom tudni elvállalni a megbízást, ha pedig magasabb árat írtok, akkor én örülök 😛 ja nem, akkor az én áraim lépnek életbe

Remélem, belementek a játékba!

FONTOS!

Sajnálatos, hogy az e-mail alapú kommunikációt ilyen mértékben megzavarták a kéretlen levelek, aminek hatására a GMAIL az üzleti leveleket a legtöbb esetben a SPAM mappába teszi, így az ajánlat kérésetekre ilyen esetben hiába válaszolok, azt csak késve fogjátok észrevenni.

Ameddig a GMAIL nem változtat szűrési politikáján, kérlek inkább jelölj be facebookon, csörögj rám telefonon (+36 30 639 6700) ha gyors választ szeretnél és nem akarsz lecsúszni egy időpontról. Ha erre nincs mód és GMAIL-es levelezést használsz, kérlek rendszeresen ellenőrizd a SPAM mappát, mivel a kérésekre hacsak lehet, pár órán , de legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolok mindenkinek.

Menü