Egy esküvői fotós munkájának egyértelmű visszajelzése az elégedett ügyfél. Ez nem kérdéses, de jó esetben Ő soha többé nem lát más esküvői fotóst, én voltam neki az első és az utolsó, nem igazán tudja összehasonlítani a munkámat másokéval. És itt nem csupán a produktumra gondolok, mert azokat már a lefoglalás előtt összehasonlította és az alapján döntött úgy, hogy az Ő ízlésvilágához én állok a legközelebb, hanem a munka egésszére. Ezért is fogalmaztam meg a vélemények oldalon, hogy fontos dolog a párok elégedettsége és pozitív visszajelzése, de az igazán hiteles az, amikor egy másik kolléga nyilatkozik pozitívan a munkádról.

A napokban valami hasonló történt velem. Kaptam ugyanis egy üzenetet fb oldalamra, mely így szólt: „Szervusz Gábor, az Országos Vőfély Szövetség idén is elismerést ad azoknak az esküvői szolgáltatóknak, akik igényesek munkájukra és szívesen dolgozunk velük együtt. Az átadó 2019 november 16. Lurdy, Nagy Esküvői Nyílt nap. Várunk szeretettel. Kérlek jelezd, ha nem tudsz jönni. Az idén rád esett a választás.”

Ahogy Matisz nagypapa modaná, öröm és bódottá!

Sajnos (vagy szerencsére) erre a napra 2 olyan munkám is volt, amit nem szerettem volna lemondani , így a szokottól eltérően mint kiállító sem voltam jelen a rendezvényen, de megbeszéltem velük, hogy a délelőtt folyamán valamikor megpróbálok elmenni. Amúgy is szeretnék velük beszélni szakmai kérdésekről, kössük össze a kellemest a hasznossal.

Nagyon örülök neki, hogy Balázs Sanyiék összefogtak annak érdekében, hogy a vőfély szakma visszanyerje egykori megbecsülését és a vőfély szóról ne az jusson a párok eszébe, hogy Ők olyat nem akarnak. Igenis vannak remek vőfélyek, vannak nagyon profik akikkel öröm együtt dolgozni. Tudom, ha Ők vannak ott egy esküvőn, akkor számomra biztosítani fogják a megfelelő mennyiségű és minőségű témát, azaz lesz mit fotóznom. Nagyon bízom benne, hogy ez az összefogás a jövőben egyre sikeresebb lesz, és az egyéb szakmai szervezetekkel összefogva az esküvő szakma egészében történhet egy minőségi változás, melynek igazi haszonélvezői a párok lesznek.

Ezúton szeretném ismételten megköszönni a hatalmas megtiszteltetést az Országos Vőfély Szövettségnek, köszönöm, hogy méltónak ítéltetek engem erre a szakmai elismerésre!