Szeretnék bemutatni Neked 5+1 esküvő helyszínt, ahol már dolgoztam és remek fotók születtek. Számos esküvőn fotóztam már, így az alábbi helyeket minden szempontból bátran merem ajánlani akár a Te esküvőd helyszínéül is. Még mielőtt az a vád érne, hogy jutalékot kapok a helyszínektől, szeretném tisztázni, hogy pusztán esküvői fotós szakmai elhivatottságból osztom meg ezeket az információkat. A jó szándék és segíteni vágyás vezérel e posztban.

1. Hotel Dorottya, Kaposvár

Hotel Dorottya, Kaposvár, esküvői fotózás

Hotel Dorottya, Kaposvár, esküvői fotózás

Kaposvár egyik legimpozánsabb esküvő helyszíne a Hotel Dorottya. Remek tagolásának köszönhetően alkalmas akár kisebb 80 fő környéki, de nagyobb, 120-140 fős lagzik lebonyolítására is.

Igen előnyős a magasított színpad, ahova a zenekar bztonságosan el tudja helyezni a hangfalakat és egyéb technikát valamint természetesen a hangszereket is anélkül, hogy a táncoló vendégeknek ez akadályt jelentene.

Szintén remek lehetőséget biztosít ez a fotósok részére is, de ha ez nem lenne elegendő, akár az erkélyről is lehet képeket készíteni, ahonnan tökéletes rálátás biztosított a teljes teremre.

A Hotel Dorottyában az elrendezésének köszönhetően nem szükséges kibérelni az összes első emeleti szóbát a lagziból adódó zajterhelés miatt, így más ilyen jellegű szállodáktól eltérően nincsenek rejtett költségek. 4 csillagos szállodák áraihoz viszonyítva az 1 főre jutó költség igen jutányos, legjobb tudomásom szerint 12-13000Ft körül mozog (a cikk írásakor)

A helyszín további érdekessége, hogy évről-évre itt kerül megrendezésre a Somogyi esküvő kiállítás, idén már 8. alkalommal. Igen megtisztelő, hogy ezen rendezvénynek 3. éve én készíthetem a képi dokumentációját persze úgy, hogy közben mint kiállító is jelen vagyok 🙂

A szálloda természetesen saját belső parkolóval is rendelkezik, így az amúgy fizetős környéken sem okoz problémát a megállás.


2. Viktória Fogadó, Inárcs

Viktória Fogadó, Inárcs, esküvői fotózás

Viktória Fogadó, Inárcs, esküvői fotózás

Korábbi tapasztataim alapján a Viktória Fogadó Inárcs egyik legjobb esküvő helyszíne. A helyszín igazán kiváló lehetőségeket biztosít a fotózásra a kedves kis kerti tóval, a pergolával és a hófehér rendezvénysátorban ízlésesen megterített asztalokkal és berendezett helyszínnel.

A Fogadóban bowling-billiárd terem is van bárral, ahol szintén különleges esküvői képeket tudunk készíteni.

Ahogy a legtöbb helyszínen, amit ajánlok, itt is megtartható a polgári szertartás is.


3. River Garden, Verőce

River Garden, Verőce, esküvői fotózás

River Garden, Verőce, esküvői fotózás

A River Garden Verőcén van, közel Budapesthez, mindössze 50 km, a Duna-kanyarban, Váctól észak-nyugatra. A gyönyörűen gondozott park a Dunával a háttérben Magyarországon egyedülálló környezetet biztosít az esküvőhöz. A River Garden munkatársai tudják, hogy hogyan kell maximálisan kihasználni a helyszín adta lehetőségeket arra, hogy valóban egyedivé tegyék a terepet.

A kagylókkal teli parton olyan fotókat tudunk itt készíteni rólatok, amit talán sehol máshol nem lehet a világon. A vízparti esküvők között ez a helyszín a Duna mögött meghúzódó hegyek miatt olyan egyedi és érdekes. Filmekbe illő módon a Dunaparton felállított boldogság kapuval és itt megtartott polgári szertartással lehet tovább fokozni az élményt.


4. Biczó Csárda, Fülöpszállás

Biczó Csárda, Fülöpszállás, esküvői fotózás

Biczó Csárda, Fülöpszállás, esküvői fotózás

A Biczó Csárda és Lovaspanzió gyerekbarát játszótérrel, hangulatos lovas dekorációval és lovas panzióhoz méltó valódi elemekkel biztosít kiváló esküvő helyszínt és természetesen fotós szemmel is nagyon jó terepet az egyedi esküvői fényképekhez.

A lovas esküvői helyszínek közül kimagaslik a Biczó Csárda a helyszín szépségével, fotózhatóságával és a személyzet hozzáállásával. Itt is a megszokottól eltérő, mégis ízléses, különleges módon terítenek és ezzel már eleve különleges hangulatot adnak az esküvőnek. Persze, ahogy máshol, itt is lehetőség van többféle dekorációból választania a ifjú párnak.


5. Forster Vadászkastély, Bugyi

Forster Vadászkastély, Bugyi, esküvői fotózás

Forster Vadászkastély, Bugyi, esküvői fotózás

A Forster Vadászkastély már megjelenésében is egyedi hangulatot áraszt és a környezet is alkalmas a jó fotók elkészítéséhez. Belül cserépkályha, boros pince, a gyönyörű terítés és tálalás teszi különlegessé a helyszínt esküvődre. Kívül erdei sétány és szépen gondozott park, régi platán fák, fa vizimalom és hozzá tartozó házikó, vagy a kerti tó felett átívelő híd és a tavirózsák, a szabadtéri kemence, gémes kút és számos egyéb környezeti elem adja meg az alapot a kiváló esküvői fotókhoz.

 


+1 Sebesvíz Panzió, Miskolc

Sebesvíz Panzió, Miskolc, esküvői fotózás

Sebesvíz Panzió, Miskolc, esküvői fotózás

A Sebesvíz Panzió Miskolc mellett, a Bükkben található, családias hangulatú, nem tipikus esküvői helyszín, ahol a násznép számára akár jacuzzi is igénybe vehető. A Sebesvíz Panzió tényleg egy erdő közepén található, így biztos lehetsz benne, hogy nem fognak idegenek bezavarni az esüvőbe. Esküvői fotós szemmel is jó terep, gyönyörű erdei képeket készíthetünk, s a panzióhoz tartozó park is remek lehetőségeket tartogat számunkra.

Remélem, hogy segítettem ezzel a kis gyűjtéssel közlebb jutni a megfelelő esküvői helyszín kiválasztásához. Talán nem pont a fent bemutatott helyszíneket fogjátok választani, de ha stílusban tudtam segíteni, már az is öröm.

Kattints ide és vedd fel velem a kapcsolatot!

Ajánló:

Esküvői helyszín Komárom-Esztergom megyében – Kostel Étterem és Panzió