hwgjeloltSokáig vártam ezzel a posttal, kivártam mit lépnek a kollégák. A történetet akár felszínesen is ismerőknek mindenkinek megvan a saját véleménye, ami legtöbbször nem túl pozitív, ám mégis inkább mellette van, mint ellene. Fogalmazzunk inkább úgy, hogy nem magával az eseménnyel vannak fenntartások, hanem azzal, ami mögötte zajlik.

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Hungarian Wedding Araward és Gála rendezvényt, mely az esküvős szakma egyik jeles eseménye. Egyrészt lehetőséget ad olyan embereknek a találkozásra, akiknek esetleg erre év közben nem volt módjuk, megismerhetnek új szolgáltatókat, stb. Másrészt több kategóriában egy-egy szakmai díj is átadásra kerül azon szolgáltató részére, akire a szakmán belül a legtöbben szavaztak.

Idén úgy esett, hogy én is bekerültem a legjobb három közé az újdonság kategóriában a Realtime Show szolgáltatással. Öröm az ürömben, hogy ez a kategória talán kevésbé szubjektív és kevésbé „botrányoktól terhes”, így egy ideig ugyan mérlegeltem, hogy visszalépjek a jelöltségtől, de végül úgy döntöttem, vállalom azt is, ha nem nyerek (erre elég nagy az esély, mivel almát hasonlítunk körtével ebben a kategóriában) de úgy gondolom, arculcsapás lenne azok felé egy visszalépés, akik szavazatainak köszönhetően bejutottam a legjobb 3 közé. Számomra ez a tény, hogy ott vagyok, sokkal többet jelent, mint az, ha esetleg meg is nyerném a díjat.

Ezúton szeretném megköszönni minden kedves szolgáltatónak, kollégának, barátnak akik mind az esküvő szakmában ténykedtek azt, hogy rám illetve a Realtime Show szolgáltatásra adtátok le voksotokat.