Kattints ide a 2022-es karácsonyi fotózás oldalhoz

 


Akik már korábban ellátogattak hozzánk így élték meg a fotózást:

 

Egy hideg, sötét kora este érkeztünk meg stúdióhoz. De ahogy beléptünk a kellemes meleg, Gábor kedves stílusa és a díszlet rögtön átmelegítette a gyerekeket és minket is. Nagy kedvvel vágtunk bele a fotózásba. A gyerekeket annyira lekötötték a díszletek, észre sem vették, hogy fotózáson vagyunk. Mikor már a lendület alább hagyott, akkor Gábor ötleteivel átlendítette őket a holtponton. Nagyon sok, szuper kép készült, amiből nehéz volt szűrni. Köszönjük a szép élményt és a csodás fotókat.

Van egy érzésem, hogy nem utoljára találkoztunk.

Üdv: Gábor


A fotózás jó hangulatban telt, családias légkörben. A gyerekek is hamar felszabadultak. Az elkészült képekkel maximálisan elégedettek vagyunk, minden ismerős dicséri őket! Mindenkinek ajánlom Gábort aki megfizethető áron, szép, igényes képeket szeretne!

Üdv: Viktória


Tavaly ilyenkor lázasan készülődtünk kislányunk érkezésére. A pocak szépen kerekedett, gondoltuk ezt megörökítjük fotók formájában. A sors úgy hozta, hogy Gábort választottuk. És jól választottunk. Idén nem is volt kérdés, hogy vele készítettjük, most már kislányunkat kezünkbe tartva az idei fotókat. Az ajtóban várt minket, és belépve ugyan olyan gyönyörű csodavilágba léptünk, mint tavaly. Kicsit mi is gyerekek lehettünk újra a díszletek között. A kislányom mosolyáért mindent megtett. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek akik egy kedves, családias környezetet, és egy munkájára igényes kedves családcentrikus fotóst keres. Köszönjük neked Gábor. Jövőre ugyan itt.

Vikor Bogi & Mariann & Robi

Nem ismeretlenként érkeztünk, hiszen már tavaly is Gábor készítette a képeinket. Két és fél éves kisfiúnkkal és két kutyánkkal egy pörgős kis család vagyunk, de ahogyan a múlt évben is, idén is remek képek készültek köszönhetően Gábor rugalmasságának, kreativitásának és nem utolsó sorban kitartásának. Ismét nagy köszönet a képekért, amelyek mind csodásak lettek! Jövőre is jövünk!
Anita és Attila

 

Irány a 2022-es karácsonyi fotózás oldal

 


2020-as hátterek

Az előterek építése, dekoráció folyamatban, hamarosan arról is teszek fel képeket


A 2020-as karácsonyi fotózás díszletei


Irány a 2022-es karácsonyi fotózás oldal


Alkalmazkodunk az új helyzethez!

Gondolom, senkinek nem újdonság az, hogy a 2020-as év a koronavírusról (covid-19) szólt és meglehetősen átszabta az emberek terveit. Személy szerint nagyon bízom benne, hogy ha lesz is második hullám, az már egy jóval enyhébb és mérsékeltebb korlátozásokkal járó esemény lesz, mint az első. Ennek ellenére mindig a legrosszabbra készülünk fel és akkor biztos, hogy csak kellemesen csalódhatunk. Amennyiben a korábbinál nem lesz szigorúbb intézkedés, úgy megfelelő egészségügyi előírások betartása és biztonsági óvintézkedések mellett a karácsonyi fotózások idén sem maradnak el, sőt!

Idén első alkalommal 2 helyszínen várom az érdeklődő családokat!

A már jól ismert törökbálinti stúdió mellett idén Budapesten Soroksáron  a XXIII. kerületben is lesz egy időszakosan kialakított műtermem kizárólag a karácsonyi fotózáshoz, így a zsámbéki medence mellett a dél-pesti régióból (Soroksár, Pesterzsébet, Kispest, Gyál, Csepel, Vecsés, Ecser, stb.) is nagy szeretettel várok minden családot karácsonyi fotózásra!

A karácsonyi képek készítése, a karácsonyi fotózás évről évre komoly kihívást jelent. A sok-sok korábbi esküvős párom is rendszeresen felkeres, hogy gyermekeikkel közös karácsonyi képen szerepelhessenek. Ezen felül szerencsére újabb nevekkel is bővül minden évben a fotózottak névsora. Évről évre új épített környezettel várom kedves vendégeimet, így az idei év dekorációja legyen még egy kicsit meglepetés. Amit biztosan ígérek: mindkét műteremben több egyedi karácsonyi dekoráció kerül kialakításra az elmult évek színvonalának megfelelően.

Egyetlen gyermek sem távozik karácsonyi ajándék nélkül a karácsonyi fotózásról!

Már most is a legtöbb kisgyerek úgy lép be a stúdióba, hogy hol a katica, hol a hintaló, a maci megvan még? Szeretném, ha kivétel nélkül minden gyerek (és ezáltal a szülők) számára egy kellemes emlék maradjon a fotózás. Minden gyerek, aki részt vesz a fotózáson, egy meglepetés ajándékot kap (a karácsonyfa alól) amit idén haza is vihet. Ezen felül más meglepetéssel és készülök, de ez maradjon is meglepetés.

Karácsonyi fotózás előjegyzés

Idén ez a legfontosabb változás! A korlátozó intézkedéseknek köszönhetően a teljes tavaszi, kora nyári időszak fotós eseményei, esküvői a július utáni időszakra kerültek átszervezésre, így még októberben is javában esküvőzni fog minden fotós kolléga, ahogy én is. 2-3x annyi esküvővel havonta és 2-3x annyi utómunkával, így ebben az időszakban jóval leterheltebbek vagyunk. Ha az utolsó esküvő átadása után kezdenénk el megszervezni a karácsonyi fotózásokat, abból sajnos már semmi se lenne idén. Éppen ezért már most elérhetővé teszem az időpont foglalás lehetőségét, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni és szabad időpontok után kutatni.

Természetesen a visszatérő hűséget idén is meghálálom, a korábbi évek pozitív visszajelzései alapján idén is hasonló kedvezményes előfoglalási díjjal várok mindenkit!

Az időpont foglaláshoz nincs más tennivalód, mint a lenti naptárban megkeresni a számodra szimpatikus karácsonyi fotózás dátumot 2020.11.15. – 2019.12.20. között és ezt megírni nekem a személyes adatokkal illetve esetleges egyedi elképzeléseddel. Válaszüzenetben a foglalásról egy visszaigazolást, valamint egy 5000 Ft összegű foglaló számlát küldök.

Budapest: 2020.11.15. – 2020.11.29.

Törökbálint: 2020.12.01. – 2020.12.19.

A foglaláshoz az alábbi adatokat kell elküldened részemre:
  • név,
  • a lefoglalni kívánt pontos dátum – időpont,
  • e-mail cím,
  • számlázási cím.

 


Mennyibe kerül?

A fotózás során a stúdió teljes területe használható, korlátlan beállítás, korlátlan helyszín, korlátlan háttér, átöltözési lehetőség.
A fotózás időtartama: 45 perc
Az elkészült képekből az általatok kiválasztott 25db képet kapjátok meg retusálva, igényesen utómunkázva digitálisan, nagy méretben.
A fotózás díja:

  • 2020.11.14-ig történő előfoglalással: 24 990 Ft
  • 2020.11.15. – 2020.11.30. között: 29 990 Ft
  • 2020.12.01. után last minute ár: 34 990 Ft

További képek díja: 1000Ft / kép

A fotózás díjának a foglalón (5000 Ft) felüli része a helyszínen fizetendő számla ellenében készpénzzel vagy bankkártyával 

Hol található a stúdió?

Ahogy fentebb is említettem, idén két helyszínen lesz elérhető a karácsonyi fotózás, 2020.11.15 – 2020.11.29. között Budapesten a XXIII. ker.  (pontos címet mindenkinek küldök), majd 2020.12.01 – 2020.12.20. között a törökbálinti stúdióban: 2045 Törökbálint, Bajcsy-Zsilinszky u. 20.