blog

Belépődíjat szedett az esküvőjén egy pár

Egy érdekes történetbe futottam bele az interneten, ahol egy esküvőre meghívott vendég postolta ki egy fórumba a kapott esküvői meghívó meglepő tartalmát. Történt ugyanis, hogy a pár a vendégektől 180£ konkrét pénzbeli hozzájárulást kértek, melyhez mellékelték a számlaszámot is, ahova az átutalást várják.

Fontos, hogy ezt az információt próbálja meg mindenki előítéletek nélkül kezelve átgondolni, mivel pl. a menyasszony tánc ami a magyarországi esküvőkön teljesen természetes és mindenki ismeri, más országokban ismeretlen. Másfelől hazai esküvők szervezése során is gyakran felmerül a kérdés, hogyan közöljék a vendégekkel, hogy köszönik szépen, mindenük megvan már, az ajándékra szánt összeget egy borítékba szeretnék inkább megkapni. Vendég oldalról pedig szintén meglehetősen hiányosak az információk, sokan úgy gondolják, hogy bedobnak 5-10 000 Ft-ot a bödönbe a tánc során és azzal ők milyen nagyvonalúan hozzájárultak a pár jövőjéhez. Nincsenek tisztába azzal, hogy ez az általuk elfogyasztott vacsora költségét se fedezi és az esküvő többi kiadását ne is számoljuk.

Szeretném, ha ez a bejegyzés most egy interaktív eszmecserét indítana és a facebook oldalamon a cikk alatt mindenki leírná egy hozzászólásban, mi a véleménye az angliai pár egyedi megoldásáról, hogyan csinálta / fogja csinálni Ő ezt a fajta kommunikációt.

A Facebook bejegyzés megtalálható a Digilab facebook oldalán itt vagy közvetlen link innen

[wpdevart_facebook_comment facebook_app_id=”623346844767952″ curent_url=”https://www.digilab.hu/belepodijat-szedett-az-eskuvojen-egy-par/” title_text=”Szolj hozzá!” title_text_color=”#000000″ title_text_font_size=”15″ title_text_font_famely=”Arial” title_text_position=”left” width=”100%” bg_color=”#CCCCCC” animation_effect=”random” locale=”hu_HU” count_of_comments=”5″ ]

, ,
Előző bejegyzés
Nyerj páros fotózást
Következő bejegyzés
Mi a gond az esküvői fotósokkal?

Related Posts

Menü