Esküvői fotósok egyik mumusa a „majd egy barátom fotóz” válasz a pártól. Egyszer már írtam róla a blogomon, hogy ilyen esetben mi a teendő, ha te vagy az a barát, így most nem részletezném azt a részét inkább a jelen sztori háttere:

kb. 16-18 éve lehet már annak, hogy kaptam egy „hideg megkeresést” egy rally csapattól, hogy támogassam őket anyagilag. Tipikusan az a fajta levél, amit ha nem kap el magátol a spam filter, akkor megy az azonnali DELETE.

Ez a történet nem így folytatódott, hanem igen-t mondtam. Így lett az SWI, az egykori informatikai vállalkozásom az Opel16V csapat hivatalos sponsora. Az ezt követő hosszú évek alatt több egyéb közös akciónak is köszönhetően kialakult egy új barátság. Aztán teltek az évek, Gábor abbahagyta a versenyzést, én az it szolgáltatást, de a kapcsolat megmaradt. Én átpártoltam az esküvői fotózásra, ahol legnagyobb meglepetésemre az egyik esküvőn Gábor navigátorával Ferencsák Mihály-al mint vőfélyvel hozott össze a sors. Ismét teltek az évek, Misi elhagyta az országot és ezt a szép szakmát is, Gábor pedig megismerte élete párját Dórát akivel most szombaton összekötötte életét. Ezen nap alkalmával ismét összejött a csapat, Misi csak ezen esküvő kedvéért hazajött és ellátta a vőfély szerepét, én pedig mint fotós lettem felkérve. Dóri és Gábor pedig Herceghalmon a Nimród fogadó kertjében kimondhatták a boldogító igen-t. Az esküvő teljes anyaga majd egyszer… de egy pár képet mint előzetest elkészítettem az alcsútdobozi arborétumban készült kreatívból. Köszönöm mégegyszer a bizalmat és a remek hangulatot!