007-Blanka-keresztelo

Ma éppen két éve, hogy Andi és Gábor esküvőjét fotózhattam többek között egy kedves kis badacsonytomaji templomban. Tegnap az a megtiszteltetés ért, hogy ugyanitt fotózhattam azóta megszületett kislányuk, Blanka keresztelőjét.

A keresztelő fél 10-kor kezdődött, de biztos ami biztos alapon 9 órai találkozót beszéltünk meg Andiékkal a közeli nyaralójuknál. Indulás reggel 7-kor, laza 170km kocsikázás a balatonhoz. Nem volt valami verőfényes napsütés, de mivel úgyis templomi szertartás, így ezen nagyon nem aggódtam… mindaddig amíg elég közel nem értem a balatonhoz és olyan brutális esőbe nem futottam, hogy Noé pakolta az állatokat a bárkára. Innentől megvolt a para, hogy ha ott is ilyen az idő, akkor ebből nem lesz fotózás mivel ehhez még egy napernyő is kevés nemhogy sima esernyő.

Az élet azonban ismétli önmagát, ahogy az esküvő napján is esős nedves idő volt az esemény kezdete előtt pár percig, majd szép derült napsütés, úgy tegnap is csodás idő fogadott a helyszínen már-már kellemetlen hőséggel. A fogadtatás azonban hamar feledtette az utazás viszontagságait. Jó volt régi ismerős arcokat látni, ugyanazokat a kedves közvetlen embereket akiket két évvel ezelőtt megismerhettem.

Ezúton szeretném megköszönni Andinak és Gábornak is ezt a kedvességet és a bizalmat.