Törökbálinti fotó stúdió

Enteriőr és klasszikus műterem

Törökbálint központjában ingyenes parkolási lehetőséggel 120nm-en folyamatosan megújuló, kisállat barát épített környezet a ti igényeitek alapján kialakítva.

Klasszikus műtermi környezet állandó és villanó fényekkel, valamint több tucat művészi háttérrel, akár 12m fotózási távolsággal, akár kezdő fotósok számára is.

A professzionális technika mellett fontos számunkra, hogy a nálunk töltött idő mind a fotós, mint a modellek számára kellemes legyen. A pihenő szobában a kényelmes fotelek mellett frissen főzött kávé és ásványvíz vár titeket.

Whitebox

Az idei év slágerre a whitebox! A szabványos 2:3 oldalarányokkal épített whitebox használatával új lehetőségek nyílnak meg számodra! Készíts igényes portfóliót vagy akár egy családi összeállítást. A lehetőségeknek csak a fantáziád szabhat határt.

A világítás

A világítás, a fények a stúdió tervezésének legfontosabb alapköve volt. A hagyományos műtermekben a fotósoknak egyszerű dolguk van, mivel a vakuk fénye hibahatáron belül egyforma. Állandó – napfény mellett azonban sokkal kényelmesebb a fotózás. Sajnos a nap fényének színe csak egy szűk, pár órás időtartamon belül hasonlít a műfények színtartományához, egyéb időpontban hidegebb vagy épp melegebb fényt biztosít. Ennek köszönhetően a legtöbb napfényes műteremben nincs lehetőség arra, hogy az állandó és villanófényeket keverten használjuk. A törökbálinti fotó stúdió kialakítása során arra törekedtünk, hogy mesterségesen hozzuk létre azt a környezetet, amit egy napfényes műterem biztosít a fotósok számára. Ennek elérése érdekében a homogén alapvilágítást 52500 lumen 5500K színhőmérsékletű állandó fényű lámpák biztosítják. Ha ez nem lenne elegendő, a megvilágítás szabadon keverhető további led-es, fotó lámpa, vagy vaku fénnyel anélkül, hogy a kevert fények problémájával kellene megküzdenie a fotósnak.

Bérleti díj

Műterem bérlése karácsonyi fotózásra
10000 Ftóránként
  • A teljes műterem, világítástechnika korlátlan használata. A fotóssal együtt, egyszerre legfeljebb 6 személy tartózkodhat a műteremben.
  • December 1 és december 24. között a műterem bérlési díja 10 000 Ft / óra. Ezen időszakban egyedi karácsonyi dekoráció áll a fotósok rendelkezésére. Bérlés díja előre fizetendő, lemondási lehetőség a bérlés dátuma előtt legfeljebb 30 nappal.
Asszisztencia
2000 Ftóránként
  • Amennyiben szeretnéd, hogy neked csak a fotózásra kelljen koncentrálni és minden kelléket, világítást mi intézzünk helyetted, képzett szakasszisztenciát tudunk részedre biztosítani

Az árak a mindenkori általános forgalmi adót nem tartalmazzák. Papírháttér használat esetén az elhasznált (megsérült, összekoszolt, stb.) rész 400 Ft / 10 cm díjjal kerül felszámításra a bérleti díjon felül.

Friss studió bejegyzések

Amikor nem csupán a párok ismerik el a munkádat

Egy esküvői fotós munkájának egyértelmű visszajelzése az elégedett ügyfél. Ez nem kérdéses, de jó esetben Ő soha többé nem lát más esküvői fotóst, én voltam neki az első és az utolsó, nem igazán tudja összehasonlítani a munkámat másokéval. És itt nem csupán a produktumra gondolok, mert azokat már a lefoglalás előtt összehasonlította és az alapján…
Szelfi Múzeum

Szelfi Múzeum (Museum of Sweets & Selfie)

Ha a fotósnak nincs elég dolga, csinál magának. Így történt ez nálam is. Van Budapest belvárosában egy érdekes helyszín, a Szelfi múzeum (Museum of Sweets & Selfies), amit egy kedves fotós barátom képein fedeztem fel. Nagyon rég vágytam arra, hogy kipróbáljam esküvői témakörben mit lehet kihozni belőle. Egy ideig próbálkoztam a saját esküvős párjaimmal, de…

Instax bérlés vagy szelfi automata?

Több éve már annak, hogy megterveztük és elkészítettük a saját szelfi automatánkat, a szelfirobotot. Akkor még aránylag kevés szolgáltató kínált ilyen lehetőséget, így az rendezvényeken ahol megjelentünk vele, szinte mindenki újdonságként fogadta. Hatalmas előnye a polaroid és instax mini gépekkel szemben, hogy valódi DSLR fényképező készít képet jóformán stúdió körülmények között, amit egy profi minilabor…

A DSLR – MILC váltás emberi oldala

Canon – Nikon, Ute – Fradi, BMW – Audi, DSLR – MILC 🙂 ismerős párosítások gondolom mindenkinek. Ellenben lehet beszélni sok mindenről, de ha tetszik, ha nem el kell fogadni, hogy a tükör nélküli gépek robbanásszerűen terjednek. Nem csupán a belépő szinten, hanem már a profik között is. Mégis amikor szóba kerül egy esetleges váltás,…

Foglaltsági naptár

A műterem címe

Menü