Törökbálinti fotó stúdió

Enteriőr és klasszikus műterem

Törökbálint központjában ingyenes parkolási lehetőséggel 120nm-en folyamatosan megújuló, kisállat barát épített környezet a ti igényeitek alapján kialakítva.

Klasszikus műtermi környezet állandó és villanó fényekkel, valamint több tucat művészi háttérrel, akár 12m fotózási távolsággal, akár kezdő fotósok számára is.

A professzionális technika mellett fontos számunkra, hogy a nálunk töltött idő mind a fotós, mint a modellek számára kellemes legyen. A pihenő szobában a kényelmes fotelek mellett frissen főzött kávé és ásványvíz vár titeket.

Whitebox

Az idei év slágerre a whitebox! A szabványos 2:3 oldalarányokkal épített whitebox használatával új lehetőségek nyílnak meg számodra! Készíts igényes portfóliót vagy akár egy családi összeállítást. A lehetőségeknek csak a fantáziád szabhat határt.

A világítás

A világítás, a fények a stúdió tervezésének legfontosabb alapköve volt. A hagyományos műtermekben a fotósoknak egyszerű dolguk van, mivel a vakuk fénye hibahatáron belül egyforma. Állandó – napfény mellett azonban sokkal kényelmesebb a fotózás. Sajnos a nap fényének színe csak egy szűk, pár órás időtartamon belül hasonlít a műfények színtartományához, egyéb időpontban hidegebb vagy épp melegebb fényt biztosít. Ennek köszönhetően a legtöbb napfényes műteremben nincs lehetőség arra, hogy az állandó és villanófényeket keverten használjuk. A törökbálinti fotó stúdió kialakítása során arra törekedtünk, hogy mesterségesen hozzuk létre azt a környezetet, amit egy napfényes műterem biztosít a fotósok számára. Ennek elérése érdekében a homogén alapvilágítást 52500 lumen 5500K színhőmérsékletű állandó fényű lámpák biztosítják. Ha ez nem lenne elegendő, a megvilágítás szabadon keverhető további led-es, fotó lámpa, vagy vaku fénnyel anélkül, hogy a kevert fények problémájával kellene megküzdenie a fotósnak.

Bérleti díj

Műterem bérlése karácsonyi fotózásra
10000 Ftóránként
  • A teljes műterem, világítástechnika korlátlan használata. A fotóssal együtt, egyszerre legfeljebb 6 személy tartózkodhat a műteremben.
  • December 1 és december 24. között a műterem bérlési díja 10 000 Ft / óra. Ezen időszakban egyedi karácsonyi dekoráció áll a fotósok rendelkezésére. Bérlés díja előre fizetendő, lemondási lehetőség a bérlés dátuma előtt legfeljebb 30 nappal.
Asszisztencia
2000 Ftóránként
  • Amennyiben szeretnéd, hogy neked csak a fotózásra kelljen koncentrálni és minden kelléket, világítást mi intézzünk helyetted, képzett szakasszisztenciát tudunk részedre biztosítani

Az árak a mindenkori általános forgalmi adót nem tartalmazzák. Papírháttér használat esetén az elhasznált (megsérült, összekoszolt, stb.) rész 400 Ft / 10 cm díjjal kerül felszámításra a bérleti díjon felül.

Friss studió bejegyzések

Csillagkert esküvői helyszín Budapesten

Tavaly volt szerencsém ismételten a budapesti Csillagkert esküvői helyszínen dolgozni Kata és Dani esküvőjén. Ez az esküvő igen sok tekintetben más volt, mint a szokásos lagzijaim. A kapcsolatunk Katával és Danival egy korábbi esküvőn kezdődött, ahol Ők mint vendégek voltak jelen, de az ifjú pár már ott is régi ismerős volt, így nem igazán kellett…

Egészségügyi dolgozók részére!

Nagyon jó látni, hogy az emberek végre felfigyeltek az egészségügyi dolgozókra, és talán egy kis megbecsülést is kap a munkájuk ezáltal. Mivel a kedvesem is kórházi dolgozó, így sajnos nagyon pontos és nagyon hiteles rálátásom van arra, milyen körülmények között végzik munkájukat, kockáztatják napi szinten az egészségüket és mennyit dolgoznak azért, hogy mi, ti átlag…

COVID19 – A koronavírus hatása az esküvőkre #2

Kedves Menyasszonyok és Vőlegények! Szívem szerint most inkább írnék valami jó kis technokrata vagy valami esküvői tapasztalataimról szóló cikket, de ahogy már sokszor bebizonyította, az élet a legnagyobb rendező. Sajnos a koronavírus (COVID-19) miatt ezen témák kevésbé fontosak most. Pár napja már kitettem egy gyors tájékoztatót azzal kapcsolatosan, mi a legfontosabb teendő, most egy kicsit…

COVID-19 (koronavírus) tájékoztató az esküvős párjaim részére

Kedves esküvős párok! Sajnos mostanra mindenki előtt egyértelmű lett, hogy a kiskapuk nem fognak működni, nem lesznek 100 fő alatti esküvők sem a közeli jövőben. Talán pár napig még a polgári szertartásokat meg fogják tartani igen korlátozott létszám mellett, de nincsenek túlzó reményeim arra nézve, hogy napok kérdése és ennek is vége. Sokan éveket készültetek…

Foglaltsági naptár

A műterem címe

Menü