Szandi és Gergő esküvői kreatív fotózása számos ponton valóban kreatívra sikeredett, de talán a nap fénypontja az az önkéntes násznép akikkel az alábbi fotó készült.

A Kopaszi gáton fotóztunk épp (2016.06.10.), amikor pár fiatal odalépett hozzánk, hogy azt a feladatot kapták, hogy csináljanak valami kreatív csoportképet. Arra gondoltak, lefotóznám-e őket. Persze ők nem pont így gondolták, hanem az egyikük mobiljával és nem pont ilyen formációban, de ha már besétáltak az utcámba, én is éltem a lehetőséggel és tovább gondoltam a „kreatív csoportkép” fogalmát, így született a kép.

Ígéretet tettem, hogy elküldöm a képet nekik, de sajnos sehol nem találom az elérhetőségüket és vélhetően ők is elkeverték az enyémet. Szóval szeretném a közösségi háló (facebook) erejét kihasználva eljuttatni a képet a rajta szereplő fiatalokhoz és egyben megköszönni nekik a rugalmasságukat, lazaságukat, sikerült feldobniuk a napunkat.

Ennek érdekében a megosztásokat előre is megköszönöm!

Fotó: Agárdi Gábor, http://www.digilab.hu

Frissítés: fél nap sem kellett hozzá, a násznépből már 4 személyt sikerült elérni. Fantasztikusak vagytok! Hihetetlen, hogy ennyien megosztották a cikkemet és segítettetek megkeresni őket, akik mint kiderült a BME – GTK közösségi csapata 🙂 Jókívánságaitokat pedig természetesen tolmácsoltam az ifjú pár felé.

Köszönöm mindenkinek!