forrás: petapixel

Remek volt találkozni veled tegnap! Még mindig nem tudom elhinni mind a 6 fényképész akivel beszéltél azt mondta hogy nem megfelelőek neked! Szerintem az anyukád, a leendő anyósod és a 12 koszorúslány nagyon kedvesek voltak. Az annyira aranyos volt hogy Joe nagybácsi készített pár képet a találkozónkról a jegyzetfüzetedhez. Biztos vagyok benne hogy hozza majd az ipad-jét az esküvőre is, arra az esetre ha én lemaradnék valamiről.

Amikor hazaértem és megkaptam a leveledet, amiben elküldted a pinterest tábládat az álom esküvődről, nagyon izgatott voltam. A mai nap nagy részét azzal töltöttem hogy átnéztem mind a 7,698 pinnedet. Annyira jó végre egy olyan menyasszonnyal dolgozni aki pontosan tudja hogy mit akar! Ez egy csomó időt fog megtakarítani, hiszen nem kell azon gondolkodnom hogy mégis mi a fenéről készüljenek a képek a nagy napon. Ma este le fogok ülni és átnézem azt a cipős doboznyi esküvői magazin kivágást amiket hat éves korod óta gyűjtesz.

Attól tartok hogy a fényképek amit a sziluettedről akarsz a tengerparton, miközben a hullámok csapdossák a partot, és egy szív alakú galamb felhő vesz körbe picit trükkös lesz megoldani a belvárosi fogadóban ahol az esküvő lesz. A bizalmad a kreativitásomban hízelgő, biztos vagyok benne hogy megoldom valahogy.

A magán üzenetekről amiket küldtél nekem miközben hazafelé vezettem: persze hogy nem probléma kiphotoshoppolni az unokahúgod terhes pocakját. Hogy merészeli ilyen közel tenni a szülés várható napját a te esküvődhöz? Ez nagyon önző volt tőle. Teljesen megértem hogy ragaszkodsz ahhoz hogy viselje ugyanazt a ruhát mint a több koszorúslány. Borzasztóan zavaró lenne ha olyan ruhát viselne amilyen illik rá.

És gratulálok, hogy ragaszkodtál ahhoz hogy a koszorúslányoknak 3 hetes szigorú diétán kell részt venniük. Nem értem miért tűntek olyan boldogtalannak, hiszen ki nem szereti a vizet, a répát és a quinoát? Ami a leendő sógornődet illeti, aki tényleg úgy nézett ki mint akinek problémája lenne a diétával, biztosan rá tudok majd retusálni egy olyan méretű feneket mint amilyen Nicki Minajnak van, úgy hogy természetesnek hasson.

A szerződést amiben leírtam a munkadíjam e-mailben küldtem el neked. Erre szimplán annyi volt a válaszod hogy: MI A SZAR????!!!!. Ezt először elég sértőnek találtam, de aztán végig gondoltam, és igazad van! Teljesen megértem hogy te egy költségvetésből dolgozol, és hát lássuk be a 30000 dolláros (kb. 8 millió forint) egyedi Vera Wang ruha nem fizeti ki magát.

Szerintem, nagyon jó ötlet volt 2 számmal kisebbet rendelni, hogy legyen ambíciód elérni a célodat az esküvő napjára. Abban is igazad van hogy a 16 emeletes torta és a csokoládé szökőkút nagyon fontos. Továbbá abban is teljesen igazad van hogy a titek, egymást ölelő görög istenként ábrázoló jégszobor is elengedhetetlen része az esküvőnek. Szóval ingyen vállalom az esküvőtöket, hiszen így is remek képeket fogok hozzáadni a portfóliómhoz.

Szeretnék válaszolni az aggodalmadra: persze hogy odaadom a nyers képeket. Csak magamat tudom ismételni, elképesztően sok időt takarítasz meg. Hiszen így nem kell képeket válogatnom, és akár egy pillanatot is eldobni a nagy napodból. Hogy válaszoljak a kérdésedre: biztos vagyok benne hogy van az iphonodon olyan alkalmazás amivel úgy szerkesztheted a képeket ahogy neked tetszik, mielőtt elviszed a WallMartba kinyomtatni.

Hálás vagyok hogy engem választottál fényképészként. Alig várom hogy lássalak a nagy napon. Igazából lemondtam minden tennivalómat a héten, csak hogy rendelkezésedre álljak minden esetben.

Csak említésképpen mondanám hogy nagyon kedves tőled hogy megengedted hogy elhozzam magammal a saját vizes palackomat és szendvicsemet, biztosan elég lesz 12 órán át. Sokan teljesen elfelejtik hogy nekem ennem is kell! Sőt az is megoldható hogy az autómban egyek miközben az esküvőről vezetek a fogadóhoz, pont úgy ahogy kérted.

Alig várom az karácsonyi esküvődet!

Üdvözlettel,

A fényképészed

forrás: petapixel