Családi, glamour, kismama, gyerekfotózás!

Családi fotózás - pillanatképekKedves Családok, Hölgyek, Urak, kedves Gyerekek! Vannak az évben kiemelt alkalmak, amikor mindenki siet időpontot foglalni fotózásra, le ne maradjon a szabad helyekről. Én úgy gondolom, az év többi napja is tökéletesen alkalmas arra, hogy meghitt, érzelmekkel teli, vagy akár vicces, humoros pillanatokat örökítsünk meg. A családi, glamour, kismama, gyerekfotózásnál csupán a helyszín ami változik az évszakoknak megfelelően. Télen leginkább műterem, nyáron viszont semmi akadálya a csodás szabadban készült fotóknak.

A fotózások helyszínére műterem esetén az NDustrial Stúdió (Budapest XI. ker. Galvani út 6.), a Studió Madison (Budapest, III. ker. Bogdáni út 1.)  és a Studio Lightroom (Budapest IV. kerület Károlyi István utca 10.) egyedileg kialakított termetit ajánlom, szabad tér esetén pedig az egész világ a mi műtermünk. A fotózás díja a műterem bérlési költségét nem tartalmazza.

Természetesen pl.: születésnapi fotózások esetén akár a szülinapos otthonában is történhet az események megörökítése.

Családi fotózás, gyerek fotózás

Nagyon fontosnak tartom, hogy ez az alkalom ne csupán a képek készítéséről szóljon, hanem minden résztvevő számára egy felejthetetlen boldog emlék legyen, beleértve a gyerekeket is. A fotózás minden életkorban más és más. Főleg a kicsiknél hasznos, ha kipihenten érkeznek a fotózásra, azaz a fotózás időpontját célszerű a kicsi alvási ritmusához igazítani. Amennyiben első alkalommal jártok nálam / ilyen jellegű fotózáson, mindenképp célszerű olyan kiegészítők, játékok bekészítése, amivel a gyerkőc / gyerkőcök otthon szívesen játszanak, plüss, amivel alszanak. Legyen valami olyan, ami megnyugtatja őket az idegen környezetben.

A fotózásokat minden esetben két részre bontom. Az első kb. 20 perc az, amikor lehetőségünk van a hagyományos csoportképeket elkészíteni. Ezen időszakban a gyerekek még nem oldódtak fel teljesen, de még nem is fáradtak el, így aránylag könnyen irányíthatók, együttműködők. Ha ezzel elkészültünk, jöhet a résztvevők „igazi” énje. Ez az a blokk, amikor azok az igazi eleven, huncut pillanatképek készülnek. Ilyenkor kicsit szabadabbra engedjük a szabályokat, előhozva belőlük a csibészséget, azokat az igazi „na igen, ez Ő” pillanatokat (természetesen ügyelve a saját és mások épségére valamint a berendezésre).

Természetesen ez a blokk is tartalmazhat anyás, apás, tesós, összebújós képeket, de ezeket már nem biztos, hogy meg kell rendelni, a gyerekek futószalagon fogjék nekünk szállítani a pillanatokat amiket megörökíthetek.

Természetesen mindez csak egy terv. Mivel az élet nagy rendező, így könnyedén előfordulhat, hogy borul minden és az adott helyzethez kell igazodnunk.

Kismama, glamour fotózás

A nők kisugárzása, szépségének megmutatása a kismama és glamour fotózások legfőbb célja. A mai világban egyre többen gondolják úgy, hogy róluk nem lehet jó képet készíteni, vagy így 40-50 felett már elmúlt a szépségük. Szerencsére egyértelműen ki merem jelenteni, hogy ez tévhit. Csupán kell egy alkalom, amikor kizárjátok a hétköznapokat és csakis önmagatokkal foglalkoztok. Azt gondolom, minden hölgy megérdemli ezt. Ahogy az esküvői fotózás, a kismama és glamour téma is olyan, ahol a diszkréció kiemelten fontos. Éppen ezért hacsak lehet, az ilyen jellegű fotózásokhoz vagy egy csodálatos műtermi környezetet, vagy a természet emberektől távol eső részét szoktam javasolni. Ez biztosítja számodra, hogy senki se zavarhassa meg ezeket a csodás pillanatokat.

Műtermi dekorációk családi, glamour, kismama, stb. fotózáshoz


Családi fotózás – árak (érvényes 2023.01.01. -től)

Alap csomag

35 000 Ft
  • Fotózás időtartama: 50 perc
  • Átadott képek száma: 15 db
  • További képek díja: 1500 Ft / db

Prémium csomag

55 000 Ft
  • Fotózás időtartama: 50 perc
  • Átadott képek száma: 50 db
  • További képek díja: 1000 Ft / db

ALL IN csomag

95 000 Ft
  • Fotózás időtartama: 50 perc
  • Átadott képek: összes kép
  • További képek díja: –

Kedvezmény

Amennyiben ezen weboldalt megosztod a facebookon saját ajánlásoddal kiegészítve és ezt a jelentkezésnél jelzed is felém, +10db retusált képet kaptok ajándékba (ALL IN csomagra a kedvezmény nem vonatkozik).

Érkezés – távozás – késés

Műtermi helyszín esetén a stúdió bérlési időpontok nem módosíthatóak, így érdemes a megbeszélt időpont előtt 10-15 perccel korábban érkezni. A terem előtt kényelmes váró található.

A fotózás vége minden esetben a foglalási időpont + 50 perc. Csúszásra, hosszabbításra nincs lehetőség, mivel a következő családot is hasonló profi környezetben szeretné várni a következő fotós ahogy én titeket. Ha úgy érzitek, kevés az 50 perc, a foglalások függvényében lehetséges 2 egymás utáni időpont foglalása. Ebben az esetben a 2 * 50 perc mellé 10 perc ajándék időt is kaptok.

Késés: sajnos abban az esetben ha a megbeszélt időpontra nem értek a helyszínre, a fotózás időtartama annyival csökken.

Átöltözés

A stúdió meglehetősen nagy alapterületű és változatos, így az 50 percbe akár több különböző helyszín és több öltözék is belefér. Az átöltözésre fordított idő természetesen a fotózási időt csökkenti így legfeljebb egy átöltözést javaslok.

Kisállat

Kutya, macska, egyéb háziállat a műtermek területére hozhatók, de egyedi feltételek vonatkoznak rájuk a bérlési időtartam szempontjából. Pontos információkért e-mailben jelezd a foglalás során vagy előtte egyeztessünk telefonon, e-mailben.

Lemondás

A lefoglalt időpontot megelőző 30 napon belüli lemondás esetén a teljes díj 50%-a, 15 napon belül 75%-a, 7 napon belüli lemondás esetén a teljes díj 100% -a kerül felszámításra és kiszámlázásra. Amennyiben lemondás nem történik, de a lefoglalt időpontban nem jelentek meg a fotózásra, úgy szintén a teljes összeg kiszámlázásra kerül.

Egyedi fotózási időpont

Mivel a fotózások időpontja egyedi, így kérlek a foglalás során feltétlenül egyeztessetek velem a +36 30 639 67 00 számon vagy e-mailben az info@digilab.hu címen.

Foglalás, díjfizetés

A családi fotózásra az időpont foglalást követően e-mailben küldök egy díjbekérőt 15 000 Ft összegű foglalóról, mely összeg természetesen a választott csomag díjába a végszámla kiállításakor beszámításra kerül. A választott időpont ezen díj megérkezését követően kerül rögzítésre. Amennyiben a fizetési határidőt megelőzően a díj nem kerül jóváírásra, az időpont ismét szabadon foglalható lesz.

A csomag díjának fennmaradó része a fotózás napján esedékes, melynek kiegyenlítésére a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával van lehetőség. A választott csomagon felül rendelt képeket utólag, számla ellenében átutalással lehet megfizetni.

Ha szeretnél +10 utómunkázott képet kapni, segíts egy megosztással!