Vélemények

  1. Kezdőlap
  2. chevron_right
  3. Vélemények

A munkánkról való utólagos visszajelzés mindig nagyon fontos. Legfőbb célom, hogy a megbízó ifjú pár elégedett legyen és a képeimet évekig viszont lássam náluk profil kép, fejléc kép, évfordulós poszt vagy egyéb formában. Úgy gondolom ehhez azonban egyedül nem vagyok elegendő, ez egy csapatmunka. A sminkes és fodrász még szebbé varázsolja a menyasszonyt, aki a megfelelő esküvői öltözékben az a hercegnő lesz, melyről gyerekkorában álmodozott.

Innentől viszont én mint fotós azt tudom megörökíteni amit a lencsén keresztül látok. A jó buli hangulathoz elengedhetetlen egy jó zenekar vagy dj, a násznép koordinálásához és szükség esetén a buli felpörgetéséhez a ceremóniamesterre vagy vőfélyre. Mindezek megörökítésére pedig ott a filmes és fotós csapat, akik egyszerre szeretnék ugyanazokat a soha vissza nem térő pillanatokat lencsevégre kapni. Bizonyára Te is egyetértesz azzal, hogy az ideális végeredményhez elengedhetetlen a szolgáltatók harmonikus együttműködése.

Az általam fotózott párok véleménye nagyon fontos számomra, mivel ez az elsődleges visszajelzés a munkám eredményéről. Ők azonban ideális esetben soha többet nem találkoznak velem az esküvőjük fotózásán sem velem, sem mással, így nincs kivel összehasonlítsák a munkámat.

Számodra, mint az épp esküvőjét tervező Menyasszonynak vagy épp Vőlegénynek lehetséges, hogy sokkal több információt adnak azok a vélemények, melyek olyan emberektől származnak, akik a színfalak mögé is látnak, hetente dolgoznak egy vagy akár több esküvőn és azt is látják, mások hogy dolgoznak. Úgy gondoltam, most megosztom veletek ezeket a véleményeket, ajánlásokat is.

Menü