Kedves Családok, Hölgyek, Urak, Szerelmes párok!

Közeledik a tavasz, és a már jól ismert Valentin (Bálint) nap, mely remek alkalom arra, hogy párotokkal meglepjétek egymást egy friss fotósorozattal. Nem számít, hogy épp csak most találtatok egymásra szerelmetekkel, vagy már a gyermekeitek házásságán is túl vagytok, ez a vidám fotózás egészen biztos elő fogja hozni belőletek azokat az érzéseket, amiket akkor éreztetek, amikor megismertétek életetek szerelmét.

A Valentin napi fotózás helyszíne az NDustrial Stúdió (Budapest XI. ker. Galvani út 6.) kimondottan erre a célra kialakított és feldíszített műtermében lesz.

Dátumok időpontok

A karácsonyi fotózástól eltérően nincsenek előre foglalt napok, a dekoráció 2022.02.07. – 2022.02.14. között vehető igénybe, így ezen időszakban a műterem foglaltságához igazodva bármikor vállalom a fotózást egyedileg egyeztetve (telefonon, e-mailen, stb.).

Valentin napi fotózás csomagok

Alap csomag

34 990 Ft
  • Fotózás időtartama: 50 perc
  • Átadott képek száma: 25 db
  • További képek díja: 1500 Ft / db

Prémium csomag

44 990 Ft
  • Fotózás időtartama: 50 perc
  • Átadott képek száma: 50 db
  • További képek díja: 1000 Ft / db

ALL IN csomag

54 990 Ft
  • Fotózás időtartama: 50 perc
  • Átadott képek: összes kép
  • További képek díja: –

Kedvezmény

Amennyiben ezen weboldalt megosztod a facebookon saját ajánlásoddal kiegészítve és ezt a jelentkezésnél jelzed is felém, +10db retusált képet kaptok ajándékba (ALL IN csomagra a kedvezmény nem vonatkozik).

Érkezés – távozás – késés

Mivel a studio bérlési időpontok nem módosíthatóak, így érdemes a megbeszélt időpont előtt 10-15 perccel korábban érkezni. A terem előtt kényelmes váró található.

A fotózás vége minden esetben a foglalási időpont + 50 perc. Csúszásra, hosszabbításra nincs lehetőség, mivel a következő családot is hasonló profi környezetben szeretné várni a következő fotós ahogy én titeket. Ha úgy érzitek, kevés az 50 perc, a foglalások függvényében lehetséges 2 egymás utáni időpont foglalása. Ebben az esetben a 2 * 50 perc mellé 10 perc ajándék időt is kaptok.

Késés: sajnos abban az esetben ha a megbeszélt időpontra nem értek a helyszínre, a fotózás időtartama annyival csökken.

Átöltözés

A studio meglehetősen nagy alapterületű és változatos, így az 50 percbe akár több különböző helyszín és több öltözék is belefér. Az átöltözésre fordított idő természetesen a fotózási időt csökkenti így legfeljebb egy átöltözést javaslok.

Lemondás

A lefoglalt időpontot megelőző 30 napon belüli lemondás esetén a teljes díj 30%-a, 15 napon belül 50%-a, 7 napon belüli lemondás esetén a teljes díj 100% -a kerül felszámításra és kiszámlázásra. Amennyiben lemondás nem történik, de a lefoglalt időpontban nem jelentek meg a fotózásra, úgy szintén a teljes összeg kiszámlázásra kerül.

Egyedi fotózási időpont

Mivel a fotózások időpontja egyedi, így kérlek a foglalás során feltétlenül egyeztessetek velem a +36 30 639 67 00 számon vagy e-mailben az info@digilab.hu címen.

Foglalás, díjfizetés

A Valentin napi fotózásra az időpont foglalást követően e-mailben küldök egy díjbekérőt 15 000 Ft összegű előlegről, mely összeg természetesen a választott csomag díjába a végszámla kiállításakor beszámításra kerül. A választott időpont ezen díj megérkezését követően kerül rögzítésre. Amennyiben a fizetési határidőt megelőzően a díj nem kerül jóváírásra, az időpont ismét szabadon foglalható lesz.

A csomag díjának fennmaradó része a fotózás napján esedékes, melynek kiegyenlítésére a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával van lehetőség. A választott csomagon felül rendelt képeket utólag, számla ellenében átutalással lehet megfizetni.

Időpont foglalása Valentin napi fotózásra

Ha szeretnél +10 utómunkázott képet kapni, segíts egy megosztással!

Húsvéti- és Anyák napi fotózás (2022.04.10-17.)