Mostanra mindenki a saját bőrén érezheti milyen az, amikor a jól megszokott marketing eszközöket, ügyfélszerzési csatornákat az egyik pillanatról a másikra kiveszik a kezéből.
Facebook új page algoritmusa gyakorlatilag lenullázta az organikus eléréseket, így az eddigi facebook oldalakból származó “ingyenes” bevételnek gyakorlatilag vége, forgalom csak akkor van az oldalon, ha fizetett hirdetéseket futtatunk vagy valahonnan máshonnan tereljük oda a látogatókat.
Ha ez nem lett volna elegendő, GDPR bevezetésével vége a kényelmes hírlevelezésnek, utánkövetésnek. Aki ezen lehetőségekkel továbbra is élni kíván, meglehetősen komoly (jobbára betarthatatlan) előírásoknak kell megfelelnie.
Egyetlen lehetőség maradt, a google keresési találati lista élére kerülni.
Ez nem lehetetlen! Esküvői fotós kulcsszóra 1 770 000 oldal verseng, mégis van 10 weboldal amik a találati lista élén vannak, köztük a digilab.hu is.
2018. május 21-én, hétfőn egy különleges SEO workshop napot tartok. 2 előadás, egy délelőtt, egy délután mindenféle sallangot és szokásos marketing maszlagokat nélkülözve konkrét útmutatást adok a résztvevőknek, hogyan tudnak akár egy hónap munka befektetéssel felkerülni a találati lista első oldalára. Nem elméleti tudás, frissen kipróbált, aktuális google algoritmus mellett is működő technika, konkrét megvalósítási tanácsok személyre szabva mindenki részére. Hasonló képzés legközelebb 2018 év végén várható.
Még nem késő, a munkád eredménye már az idei szezonban is megmutatkozhat. A döntés rajtad áll, munkát fektetsz egy hosszú távú marketink eszközbe és ingyen kapod az ügyfeleket, vagy a pénzt öntöd a hirdetésekbe, kiállításokba.

A Quick SEO workshop díja: 44 500 Ft + Áfa
(bruttó 56 515 Ft)

Jelentkezés és további információk e-mailben: info@digilab.hu