Ovi fotózás – gyerek fotózás

Kedves Szülő!

Mint apuka nagyon örülök annak, hogy kislányunkról a születése pillanatától rendszeresen készült jó minőségű fénykép, melyeket időről időre egy albumba szerkesztve meglepjük a nagyszülőket. Gyermekeink pillanatok alatt kiröppennek a családi fészekből, észre se vesszük, úgy eltelik az idő. Használja ki az időt, amíg a gyerekek még kicsik és engedik magukat fényképezni 🙂 Küldjön szeretteinek fényképes ajándékokat mikulásra, húsvétra, karácsonyra vagy csak úgy emlékből.

Iskolai, óvodai, bölcsődei fotózás menete:

Az óvodai, bölcsődei illetve iskolai fotózások képeit a hagyományos enteriőr műtermekkel szemben a helyszínen felépített mobil műterem segítségével készítem el. Ez minden esetben a megrendelővel egyeztetett hátteret és hozzá épített előteret jelent, melynek köszönhetően a gyerekek valóban karácsonyi, húsvéti, stb. környezetben érezhetik magukat, így sokkal oldottabbak, ami a képeken azonnal érezhető.

A “műtermi” képek elkészítése után igény esetén a gyerekek mindennapjáról elkapott pillanatképeket készítek. Ennek sajátossága, hogy az egyes gyerekek nem azonos arányban szerepelnek majd az elkészült anyagban, mivel a képek száma az egyes gyermekek aktivitásától függ. Ezen képek előnye, hogy a fiúk, lányok a számukra megszokott környezetben mozoghatnak, hangulatuk oldott, így az elkészült képeken sokkal inkább a valós énjük mutatkozik meg. Ezen képek gyakran vicces, olykor megható pillanatokat ábrázolnak.

A képek elkészülte után azokat egy online galéria segítségével lehet kiválasztani és megrendelni digitális, papír vagy ajándék tárgy formában.

 

Iskolai, ovi és bölcsi, iskolai fotózás árak:

A fotózás minden esetben INGYENES (minimum 10 fő esetén)
Így ha az elkészült képekkel nem elégedett, az az én gondom, Önnek egy fillérjébe nem kerül. Fizetni kizárólag a kiválasztott képek után kell a következők szerint:
Kép kidolgozása (retusálás és egyéb professzionális digitális utómunka a kiválasztott képeken): 500 Ft / kép
Az így kidolgozott képek átadása a következő médiumokon lehetséges:
Digitális letöltés (teljes méretű kép vízjel nélkül) a kép kidolgozási díján felül: díjmentes

  • 10×15 cm papírkép: 250 Ft
  • 13×17 cm papírkép: 690 Ft
  • 20×30 cm papírkép: 1590 Ft
  • 2 oldalas akril kulcstartó: 1190 Ft
  • hűtőmágnes: 1190 Ft

Minimális papírkép rendelés: 10 000 Ft / alkalom
Kiszállási díj: Budapest, Páty, Biatorbágy, Budakeszi, Zsámbék, Budaörs, Törökbálint területén díjmentes, egyéb esetben 80Ft / km.

Gyerek fotózás egyedi igények alapján

Amennyiben gyermeke az iskolai, óvodai vagy bölcsődei fotózáson épp hiányzott, lebetegedett vagy egyéb családi program miatt nem tudott részt venni, de szeretne gyermekéről profi, műtermi minőségű képeket, lehetőség van a fotózásra az Ön otthonában is. Az óvodai fotózáshoz használt mobil műterem bárhol felállítható ahol ehhez elegendő hely áll rendelkezésre (3x3m). Privát megbízás esetén lehetőség van a gyerekfotózás mellett családfotó, testvérekkel, barátokkal, barátnőkkel közös csoportképek és egyedi igények alapján összeállított képek elkészítésére is.

Gyerek- és családfotózásra kérjen egyedi ajánlatot e-mailben az info@digilab.hu e-mail címen.