6-8 éve még sorra mentek tönkre azok a fotós szakik, akik műteremben dolgoztak. A műtermi fotózás kiment a divatból, helyét a szabadtéri fotózás vette át. Jó pár évnek kellett eltelnie, hogy ez a tendencia megforduljon. Budapesten és környékén sorra nyílnak az újabbnál újabb műtermek, fotó stúdiók és ezzel egy időben a műtermi fotózásra is megnőtt az igény. Különösen igaz ez a késő ősz – kora tavasz közötti bő 4-5 hónapos időszakra, amikor a szabadtéri fotózás erősen korlátozott.

Gondolj másként a műtermi fotózásra!

Sokan a műtermi fotózást az igazolvány kép készítéssel azonosítják. Ez régen sem volt teljesen így, mára azonban az enteriőr műtermek elterjedésével ez teljesen megváltozott. Mostanra a fehér háttér mellett megjelent egy mesterségesen megalkotott idilli környezet, ahova csupán a résztvevőket kell megfelelően beilleszteni. Fény azonban ide is kell!

Természetesen minden stúdióban van egy asszisztens aki szívesen segít a fények beállításában, de ennek díja a legtöbb esetben 2-5000Ft / óra körüli összeg, ami nem kevés. Főleg úgy nézve, hogy ez a pénz a te zsebedben is maradhatna, ha egy kicsit jobban értenél hozzá!

Márpedig a műtermi világítás nem egy nukleáris üzem (bár, ha felborítasz valamit, az nagyot szól). Intenzív, kis létszámú 6 órás képzésünk alatt olyan tudást biztosítunk, melynek birtokában akár saját műtermet is fogsz tudni nyitni, de ha ezt nem is tervezed, a meglévőkbe már asszisztencia nélkül is elboldogulsz!

[red_button url=”https://www.digilab.hu/mutermi-fotozas-kezdoknek-vilagitastechnikai-kepzes-jelentkezesi-lap/” style=”red” size=”medium” type=”round” target=”_self”] Jelentkezési lap [/red_button]

Mit kínál a képzés?

– a stúdiótechnikai eszközök fizikai megismerése
– fény típusok, és ezek jellemzői
– különböző fényformáló eszközök és ezek használati területei
– vakuvezérlés
– világítás típusok
– főfény, derítés, díszítő fények
– portré fotózás alapok, portré világítások
– egyszerű házi műterem építése alacsony költségekkel

Az oktatás a kezdő fotós képzéshez hasonlóan a gyakorlati tudást helyezi a középpontba és mindenki részére a lehető legtöbb sikerélmény biztosítására törekszik.

Tanfolyam maximális létszám: 5 fő
Képzés helyszíne: Törökbálint
Képzés időtartama: 1 nap (6 óra)
Képzés időpontja (választható): 2019.03.11 (vasárnap), 2019.03.20 (kedd) (BETELT)
Képzés díja: 26 000 Ft

Privát oktatás egyedi időpontban: 75 000 Ft 

A jelentkezések elfogadása a tanfolyami díjak beérkezési sorrendjében történik, a maximális csoport létszám képzésenként 5 fő.

[red_button url=”https://www.digilab.hu/mutermi-fotozas-kezdoknek-vilagitastechnikai-kepzes-jelentkezesi-lap/” style=”red” size=”medium” type=”round” target=”_self”] Jelentkezési lap [/red_button]