Nyakunkon a húsvét, de ha sietsz, még van pár szabad időpont a 2017.03.13. – 2017.03.19. dátumok között, amikor last minute akciós áron van lehetőség egy műtermi húsvéti fotózásra. Család, gyerek, kisbaba húsvéti fotó remek ajándék szeretteinknek és egyben örök emlék is.

 

Jelölj be 3 dátumot a naptárban, ami számodra megfelelő lehet a fotózásra, így nagyobb eséllyel találunk olyan időpontot, mely számokra is alkalmas és még nem foglalt.

A fotózás ára 15 000 Ft, 1 óra időtartam és az így készült képek közül a 20 legjobbat kapjátok meg retusálva, nagy felbontású digitális formában.

A helyszín: Páty – Pátyi fotóstúdió.

Nyerj egy megosztással!

Azok között akik ezt a bejegyzést megosztják facebook oldalukon és a megosztásnál bejelölik a Digilab facebook oldalát, egy 2 órás szabadon felhasználható fotózást sorsolok ki (család, portré, páros fotózás, stb) Nincs más dolgod, mint bejegyzésként közzétenni a https://www.digilab.hu/last-minute-husveti-fotozas/ oldalt (vagy kicsit lejjebb görgetve a megosztás: facebook-ra is klikkelhetsz) ahol akár a leírásban, akár hozzászólásban elkezded gépelni a @Digilab szöveget és kiválasztod a Digilab esküvői fotózás oldalt. Ha egyben like-olod is fb oldalamat, azt külön megköszönöm, de nem feltétele a játékban történő részvételnek.

Foglalj időpontot most:

Különleges igények, egyéb kérések:

captcha