“Gáborral a véletlen hozott össze bennünket, bár mint késôbb kiderült, véletlenek nincsenek
Már az első találkozáskor szimpatikus volt, hogy végre akad egy vállalkozó, aki odajön ahol mi vagyunk és nem nekünk kellett odautazni, ahol ô van. Mivel külföldön élünk, bár az esküvőnket majdnem 10 hónapon keresztül szerveztük, a tényleges szervezést (vállalkozók kiválasztását, személyes találkozókat és megbeszéléseket) kénytelenek voltunk 2 hétbe belesűríteni, mert csak ennyi időt tudtunk otthon tölteni a lagzi ötletének felmerülése és tényleges megvalósulása között. Az első találka előtt kissé izgultunk, hiszen idő és ismeretség hiányában nagyjából mindent feltettünk egy lapra. Muszáj volt, hogy Gábor legyen a fotósunk. Se időnk, se kedvünk nem volt mást keresni, egyszerűen bíztunk az első benyomás erejében és nem bántuk meg. Nagyon szimpatikus volt, a referenciái is nagyon tetszettek és látszott, hogy nem a levegőbe beszél, amikor a fotózásról beszélt.
Sajnos ismét idő hiányában a jegyes fotózást ki kellett hagynunk, ezért csak a nagy nap reggelén találkoztunk személyesen újra. Így nem volt lehetőségünk rá, hogy “egymásra hangolódjunk”, támadtak is kételyeim a nap elején, mert menyasszonyként mindenen járt az agyam csak nem azon, hogy szépen mosolyogjak. De a kétségeim pillanatok alatt eloszlottak mikor Gábor megérkezett és elkezdte a készülődést fotózni, közben viccelődött és azt mondta, hogy ne is figyeljünk rá, mintha ott se lenne. Tényleg olyan volt, amikor kellett a középpontban állt, amikor pedig az kellett, szinte láthatatlanná vált. A kreatív fotózáson gyorsan és határozottan terelgetett minket a helyszínek, mozdulatsorok és beállítások felé, úgy, hogy nekünk egy pillanatig sem kellett magunknak törni azon a fejünket, hogy milyen pózt vegyünk fel. Ez nagyon nagy segítség, ha az ember egyáltalán nincs ahhoz hozzászokva, hogy fotózzák. És itt nem az “ide nézzetek, csíííz…”-re gondolok Gábor ötlettára a beállításokat illetően kimeríthetetlennek tűnt. És szerencsére azt is tudta egyből, hogy mikor kell abbahagyni, mikor fáradtunk el annyira, hogy nem érdemes az utolsó két “képkockát” még ellőni.
Az esküvőnk alatt megörökítette a számunkra fontos összes pillanatot úgy, hogyha most visszanézem a képeket, a nap eseményei teljesen megelevenednek előttem. És szerintem ez a legjobb dolog, amit egy fotós a munkájával elérhet.
Nagyon köszönjük Gábor!!!
Eszter & Markus”