Esküvő helyszínMenyasszonyi ruha

Esztergom, Prímás Pince

Lassan 2 hónap is eltelt már az esztergomi esküvő kiállítás óta, de csak most jutottam el odáig, hogy egy élménybeszámoló keretében a blogon is közzétegyem az ott készült képeket.

Harmadik éve, hogy kiállítóként részt veszek az esztergomi esküvő kiállításon, mely minden alkalommal az amúgy esküvői helyszínnek is kiváló Prímás Pincében kerül megrendezésre. Az, hogy az első alkalom után egy évet sem hagytam ki, szerintem magáért beszél. Kellemes környezet, családias hangulat a kiállítók között, jó szervezés, egyszóval minden, amit egy kiállító szeretne az itt megvalósul.

Sajnos egy dologgal nem számoltak a szervezők, de ezért hibáztatni se nagyon lehetne őket. Az már megszokott dolog volt, hogy a kiállítás napján esik az eső. Ez nem is baj, a szabadtéri programok helyett ideális alternatíva a párok részére, hogy ellátogatnak a Prímás Pincébe. Azonban most az időjárás egy kicsit túlzásokba esett és nem egy kis eső esett hanem havazott. Olyan szinten, hogy szinte megközelíthetetlen volt egész Esztergom (nekem is meg kellett várnom amíg egy kamiont mentenek a tűzoltók előttem az úton). Ennek „köszönhetően” sajnos a vártnál sokkal kevesebben jöttel el. Ettől eltekintve részemről a bizalom töretlen, most is több új szolgáltatót sikerült megismernem, akikkel bízom benne, hogy a jövőben még összefutunk, ha máshol nem, egy esküvőn.

2015-2016-os esküvő kiállítások listája: http://www.weddingexpo.hu

, , , , , ,
Előző bejegyzés
Menyasszonyi ruha választás tippek
Következő bejegyzés
Egy esküvő, ahol még a pap is elsírta magát

Related Posts

Menü