Esküvői fotózás

Életed szerelmével összekötni sorsodat egy komoly döntés. Mindenki törekszik arra, hogy ez a nap tökéletes legyen. Ez viszont csak akkor sikerülhet, ha pontosan tudod, kik azok az emberek, akiket magatokhoz közel engedtek. Egy fotós, aki egész nap veletek lesz, figyeli a Ti és vendégek minden mozdulatát, az eseményeket miközben ő maga diszkréten a háttérben marad.

Célom, hogy nem csupán megörökítsem a nap legfontosabb pillanatait, hanem maradandó műalkotást készítsek, visszaadjam nektek esküvőtök szépségét, annak minden pillanatát. Köszönöm, hogy megtiszteltek bizalmatokkal és beengedtek az életetekbe. A legkeményebben dolgozok azért, hogy azt a kiváló minőséget és szolgáltatást nyújtsam számotokra, mely rám jellemző és már sokak által ismert.

Kérd esküvői fotós szolgáltatásunkat filmezéssel együtt!  
Ha biztos szeretnél lenni abban, hogy mind a képek, mind a film a lehető legjobb minőségben készül el életetetk nagy napjáról úgy, hogy egyetlen fontos pillanaról sem maradunk le, válassz egy megbízható összeszokott csapatot!

Agárdi Gábor – esküvői fotós

Friss képek
Legfrissebb blog bejegyzések

Keresztelő fotózás

Emma keresztelője A keresztelő hasonlóan jeles esemény a családok életében, mint az esküvő, így annak megörökítése is legalább olyan od...

Hozzászólás