Légifotók készítése, légifotózás

  1. Kezdőlap
  2. chevron_right
  3. Légifotók készítése, légifotózás

A legtöbb fotós képzés tananyagában szerepel, keress más perspektívát. Ehhez van, hogy lefekszünk, felmászunk valamire, székre állunk, stb. Lehetőségeinket eddig jelentős mértékben behatárolta, hogy az emberek nem tudnak repülni. Pár évvel ezelőttig a légifotózás egy meglehetősen drága tevékenység volt és szinte minden esetben a fotós emelkedett a levegőbe valamilyen erre alkalmas eszközzel (sárkány, kisrepülő, helikopter). Ezen eszközök bérlése, üzemeltetési és fenntartási költsége tetemes, így jelentős mértékben megdrágította a légifotók árát.

_AG40754-EditA technika fejlődésével olyan pilóta nélküli repülő szerkezetek (drón) jelentek meg, melyek repülési költsége az előbbiekhez képest elhanyagolható. Ezen drónokat a földről irányítva akár a megrendelővel közösen a drón által közvetített élő kép segítségével készíthetjük el a kívánt képeket nagy felbontásban, akár több 100 méter magasból. Ez egy olyan fantasztikus lehetőség, mely teljesen új perspektívát jelent a légifotózásban. Olyan légifelvételeket készíthetünk, melyekre eddig nem volt lehetőség.

A drónok kis méterei miatt alkalmas akár lakott területen történő légifelvételek készítésére is, mivel nincs le/felszálló pályára szüksége, 1-2nm szabad terület elegendő számára a fel- és leszálláshoz.

A közhiedelemmel ellentétben a drónok biztonságosak, ha baleset történik, az 99% a kezelő hibájából adódik. A drón fejlett gps alapú navigációs képességének köszönhetően akár 30-40km/h szélben is képes 1-2m pontossággal tartani pozícióját mind vízszintesen, mint függőleges irányban, így elképzelhetetlen az, hogy emberi hiba nélkül balesetet okozzanak.

Nagy felbontású (14MPx) és széles látószögű (140°) gyroszkópos kamerájának köszönhetően nagy területekről képes tűéles képet készíteni.

Azonnali kép átadás: a készített légifotókat laptop és megfelelő képfeldolgozó alkalmazás segítségével akár a helyszínen utómunkázzuk, megfelelően korrigáljuk, így a kész, átadásra alkalmas minőségű képeket pendrive-on vagy más adathordozón azonnal át tudjuk adni.

Drón fotózás árak: köszönhetően a korszerű technikának, a járulékos költségek minimálisak, így rendkívül versenyképes áron tudunk bárhol az országba vagy akár a határon túl légifelvételeket készíteni.

Esküvői légifotó, épület fotó, terepszemle, stb.

Kérje ingyenes árajánlatunkat

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Menü