Esküvői film

Az esküvők esetében a képrögzítéssel foglalkozó szolgáltatók harmónikus együttműködése rendkívül fontos. Ugyanazt a témát ugyanabban a pillanatban kell megörökíteniük tökéletes minőségben. Ez csak akkor lehetséges, ha egy összeszokott, egymás munkáját ismerő és tisztelő kollégák dolgoznak együtt. Az évek során nagyon sok filmes és videós csapattal volt szerencsém megismerkedni, de a legmélyebb nyomot mégis Doszpod Móniék hagyták bennem. Már az első találkozásunk alkalmával is nyitottan álltak hozzám és partnerek voltak egy új fajta fotó-videó fusion anyag készítésében. Azóta eltelt sok év, és az egymás munkája iránti tisztelet nem csökkent. Az élet gyakran egymás mellé sodort minket és kivétel nélkül minden alkalommal a lehető legjobb formánkat tudtuk nyújtani a megrendelő felé bármiféle surlódás nélkül.

Mivel az összeszokott csapatok előnyét a párok is hamar felismerik, gyakran kérdezik tőlem, tudok-e filmes csapatot ajánlani nekik. Így jött a gondolat, hogy fűzzök szorosabbra az együttműködést és dolgozzunk többet együtt.

Ezek alapján engedd meg, hogy bemutassam a Digilab fotó stúdió hivatalos filmes partnerét:

2005-ben két barátnőm esküvőjéről készítettem 1-1 rövid, zenés klipet, majd 2006-tól hivatásosan is esküvői videós lettem. Akkoriban még én is videót készítettem – 1,5-2 órás anyagot, mely hűen dokumentálja a nap apró részleteit. Azután lassan a videóról áttértem a FILM-re, melynek célja az esküvő hangulatának átadása, a pár történetének elmesélése, mindezt 12-20 percben.

 

Látogasd meg a Doszpod Mónika film weboldalát